red dead Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 بالاخره امتیازات The Last of Us: Remastered منتشر شد شما می توانید برخی از آنها را مشاهده کنید. IGN – ۱۰/۱۰Game Informer – ۱۰/۱۰Polygon – ۸/۱۰Gamespot – ۸/۱۰ Gameplanet 9.5/10 VideoGamer 10/10 USgamer 4.5/5 Metro GameCentral 9/10 GamesRadar 5/5 حتمالا شما نیز از بابت امتیاز سایت های Gamespot و Polygon تعجب کرده اید که چرا دو نمره کم کرده اند. دلیل این مسئله واضح است: برخی مشکلات قدیمی همچنان حضور دارند. هوش مصنوعی در بازی The Last of Us بر روی کنسول Playstation 3 از برخی مشکلات در زمینه هوش مصنوعی دشمنان و همراهان رنج می برد. اینطور که به نظر می رسد در نسخه Remastered همچنان چنین مشکلاتی وجود دارد و The Last of Us صر??ا ظاهری زیباتر به خود گر??ته و بس. منتقدین از طر??ی نیز با سیستم تیراندازی عنوان اصلی میانه چندانی نداشتند اما اینبار به لط?? کنترلر Dualshock 4 تجربه آن بسیار بهتر جلوه می کند. با تمامی این اوصا??، شکی نیست که The Last of Us یک شاهکار به تمام عیار است. حال این عنوان را شما می توانید با گرا??یکی به مراتب بهتر و نرخ ??ریم بالاتر تجربه کنید. همانطور که در گذشته نیز اعلام شده بود، نسخه بازسازی شده بازی The Last of Us از جزئیات و کی??یت بسیار بالاتری در چهره شخصیت ها برخوردار خواهد بود و آقای Neil Druckmann به عنوان مدیر پروژه، گرا??یک بازی را حد صحنه های سینمایی عنوان اصلی خطاب کرده اند. در نسخه PS3 بازی The Last of Us ما این سطح از جزئیات را ??قط در زمان تماشای نمایه های ویدئویی میان بازی شاهد بودیم اما در حین گیم پلی ا??ت گرا??یکی مشهود بود. این روش بسیار مناسبی است که سازندگان به کار گر??تند تا صحنه های تاثیر گذار سینمایی هر چه بیشتر احساسات و قدرت خود را به نمایش بگذارند. The Last of Us: Remastered در تاریخ ۲۹ جولای (مصاد?? با ۷ مرداد) برای کنسول Playstation 4 عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که Left Behind به عنوان DLC بازی The Last of Us نیز همراه نسخه PS4 خواهد بود. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 خوش به حال ps4 دارا که بار دیگه قسمت شد روی یه کنسول بهتر و قویتر این شاهکار رو تجربه کنند. من که روی نسل ه??تم تجربه کردم خیلی هم لذت بردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 دو روز دیگه چتر میشم خونه ر??یقم انلاین میزنیم. :za4: لامصب انلاینشم خداس من نمره 10 میدم. حی?? بن شدم. تازه داشتم راه می??تادم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 خوش به حال ps4 دارا که بار دیگه قسمت شد روی یه کنسول بهتر و قویتر این شاهکار رو تجربه کنند. من که روی نسل ه??تم تجربه کردم خیلی هم لذت بردم ??کر نکنم لذتش روی 3 و 4 با هم ??رق خاصی بکنه.منم با 3 بازیش کردم و با 4 هم بازی خواهم کرد ولی ??کر میکنم ??قط گرا??یک ت??اوت داشته باشه.شاهکار همون شاهکاره چه روی 3 چه روی 4.برترین بازی تاریخ بازیهای رایانه ای برازنده شه واقعا. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 علت این که پالیگان و گیم اسپات کم دادن اینه که سر نسخه ps3 هم متا رو اوردن پایین الان روشون نمیشه نمره بالاتر بدن. اون پالیگان هم که جیره خور مایکروسا??ته Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 علت این که پالیگان و گیم اسپات کم دادن اینه که سر نسخه ps3 هم متا رو اوردن پایین الان روشون نمیشه نمره بالاتر بدن. اون پالیگان هم که جیره خور مایکروسا??ته از این شایعه ها جایی درست نکنید چون حر??تون واقعا بی معنی بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parsa.e Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 از این شایعه ها جایی درست نکنید چون حر??تون واقعا بی معنی بود ات??اقا حر??ش درسته برو یه نگا به نمره های اون ها توی نسخه ی ۳ بنداز ما که رو ۳ ۴ بار تمومش کردیم خدا قسمت کنه شاید برای ۴ خریدمش Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAN-G Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 ات??اقا حر??ش درسته برو یه نگا به نمره های اون ها توی نسخه ی ۳ بنداز ما که رو ۳ ۴ بار تمومش کردیم خدا قسمت کنه شاید برای ۴ خریدمش منظورم خط دوم بود نه اول Link to comment Share on other sites More sharing options...
zram Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 آقا شاید باورتون نشه ولی امروز بازی رو تو یه مغازه ی بازی ??روشی دیدم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 علت این که پالیگان و گیم اسپات کم دادن اینه که سر نسخه ps3 هم متا رو اوردن پایین الان روشون نمیشه نمره بالاتر بدن. اون پالیگان هم که جیره خور مایکروسا??ته قبول دارم بد نمره دادند ولی حر??ت از روی تعصبه . اون ها هم معیار خودشون رو دارند دیگه . شاید اصلا به همین بهونه که داستان کلیشه ای و تکراری داره بهش کم دادند . البته پلیگان واقعا کم داده بهش ولی اگر بری تو بررسیش میگه چرا بد نمره داده . برو بررسیشون رو بخون شاید درست گ??تند . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 از این شایعه ها جایی درست نکنید چون حر??تون واقعا بی معنی بود وقتی اکثر سایت ها 10 دادن،منتقدای پالیگان یا احمق هستند یا یک مشکل دیگه هست... آقا شاید باورتون نشه ولی امروز بازی رو تو یه مغازه ی بازی ??روشی دیدم . بازی الان به و??ور یا??ت میشه!!! قبول دارم بد نمره دادند ولی حر??ت از روی تعصبه . اون ها هم معیار خودشون رو دارند دیگه . شاید اصلا به همین بهونه که داستان کلیشه ای و تکراری داره بهش کم دادند . البته پلیگان واقعا کم داده بهش ولی اگر بری تو بررسیش میگه چرا بد نمره داده . برو بررسیشون رو بخون شاید درست گ??تند . از رو تعصب نیست.اگه داستان مشکل داشت بقیه سایت ها هم باید کم میدادن(داستان هم کلیشه ای نیست.اگه شما داستانی مشابه این اوردین که این بازی از روی اون تقلید کرده باشه بیارید) بررسیشون بدرد خودشون میخوره.این دو تا نتنها رو این بازی بلکه رو اکثر بازی ها نقدشون ایراد داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 قبول دارم بد نمره دادند ولی حر??ت از روی تعصبه . اون ها هم معیار خودشون رو دارند دیگه . شاید اصلا به همین بهونه که داستان کلیشه ای و تکراری داره بهش کم دادند . البته پلیگان واقعا کم داده بهش ولی اگر بری تو بررسیش میگه چرا بد نمره داده . برو بررسیشون رو بخون شاید درست گ??تند . هر کسی هر حر?? م??تی بزنه که نمیشه گ??ت دلیل داره برای حر??ش و درسته.1000 تا سایت تو دنیا از 10 به بازی 10 دادن حالا 2 ن??ر میان کلی الکی نمره کم میکنن ??قط یا خصومت شخصیه یا حماقت منتقد.از شماها بعیده این حر??ا واقعا.ادم خودش عقل داره.با عقل خودتون نمره ی last of us 8 از 10 هستش؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zram Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 وقتی که به عنوان بهترین بازی تو تاریخ بازی های رایانه ای انتخاب شده دیگه این چیزا مهم نیست . برن بمیرن با اون نمره دادنشون . بازی الان به و??ور یا??ت میشه!!! مگه تاریخ انتشار بازی ??ردا نیست ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 سعید جان من که بازیش نکردم و نمیدونم چطوریه ولی میگم خوب شاید دلایل خودشون رو داشته باشند . برید تو سایتشون نگاه کنید اگه منطقی بود قبول کنید و نبود هم نه . به طور نمونه من به بتمن آرکهام اورجینز نمره ی 8 میدم دلایل خودم رو هم دارم ولی یه سایتی میاد 9 میده یکی هم 6 ، همشون هم دلایل خودشون رو داشتند . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 خیلی نمراتش عالی شده :;-d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 سعید جان من که بازیش نکردم و نمیدونم چطوریه ولی میگم خوب شاید دلایل خودشون رو داشته باشند . برید تو سایتشون نگاه کنید اگه منطقی بود قبول کنید و نبود هم نه . به طور نمونه من به بتمن آرکهام اورجینز نمره ی 8 میدم دلایل خودم رو هم دارم ولی یه سایتی میاد 9 میده یکی هم 6 ، همشون هم دلایل خودشون رو داشتند . داداش این بازی ای که شما میگی بازه ی امتیازاتش از پایین بوده تا بالا.اوقتی از 100 تا سایت هر کدوم یه نمره ای دادن از بالا تا پایین اینجا میتونی بگی نظراتشون مختل??ه و شاید درست ولی وقتی از 100 تا سایت 98 تا مت??ق القول نمره ی کامل دادن به بازی حالا اگه یه سایت بیاد بده 9.5 میشه قبولش کرد ولی وقتی میده 8 یه جای کار میلنگه.چطوری میشه که برترین بازی تاریخ بازیهای رایامه ای مثلا نمره اش با بتمن ارکام اوریجینز یکی باشه؟ گ??تم این ??قط یا خصومت شخصیه یا روشی برای نشان دادن خود و یا حماقت منتقد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now