generalzh0 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 سازنده ??رنچاینز بسیار پرطر??دار God of War یعنی Sony Santa Monica به تازگی از استدیو ی جدید خود رونمایی کرده است که در ادامه میتوانید مشاهده کنید. Sony Santa Monica به منظور حرکت بسوی بازی بزرگ بعد خود برای کنسول PS4 از استدیوی جدیدی به نام ??? Reserve??? رونمایی کرده است، که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید. Sony Santa Monica در حساب کاربری تویتر خود گ??ت : بازی بزرگ بعدی ما برای کنسول PS4 در این استدیو (Reserve) خواهد بود. هیچ جزییات دیگری از این خبر منتشر نشده است و معلوم نیست که بازی جدید این استدیو آیا نسخه ای جدید از ??رانچایز محبوب God of War خواهد بود؟یا باید منتظر یک IP جدید از این استدیو باشیم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiashkani Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 کریتوس که تو نسخه شماره 3 آخرش خودکشی کرد اگر ادامه gow باشه جالبه که چطور میخاد ادامه پیدا کنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 درسته ولی داستان نویسان santa monica تو نسخه های قبلی خوب نشون دادن که از هر پایانی میتونن یه داستان دیگه بسازن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 کریتوس که تو نسخه شماره 3 آخرش خودکشی کرد اگر ادامه gow باشه جالبه که چطور میخاد ادامه پیدا کنه نه دیگه دوباره اخرش نشون داد که جنازه اش نیست.مطمئنم نمیمیره.اونم اگه بمیره من هستم سعید کریتوس!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 نه دیگه دوباره اخرش نشون داد که جنازه اش نیست.مطمئنم نمیمیره.اونم اگه بمیره من هستم سعید کریتوس!!!!!!!! آره داش سعید خودتو آماده کن که یهو اگه زنگ زدن گ??تن بیای. جا نخوری.پاشی بری. تا ما یه حال و هول دیگه داشته باشیم.:smi.le: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 آره داش سعید خودتو آماده کن که یهو اگه زنگ زدن گ??تن بیای. جا نخوری.پاشی بری. تا ما یه حال و هول دیگه داشته باشیم.:smi.le: اماده ام داداش.زنجیرارو هم دیشب دادم مامانم داغ کرد دور دستم.:;-d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 اماده ام داداش.زنجیرارو هم دیشب دادم مامانم داغ کرد دور دستم.:;-d: داش سعید اگه ر??تی اونجا.دیدی زوس ندارن.دنبال زوس میگردن.یه تک بهم بزنی با کله میام . مثل برق زوس میام.کار با برق حال میده.شاید ایند??عه زوس تونست کریتوسو بکشه!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 داش سعید اگه ر??تی اونجا.دیدی زوس ندارن.دنبال زوس میگردن.یه تک بهم بزنی با کله میام . مثل برق زوس میام.کار با برق حال میده.شاید ایند??عه زوس تونست کریتوسو بکشه!!! بی خیال داداش.نمیخوام تو روت وایسم.میزنم یه کاری دستت میدم بعد روابطمون بهم میخوره.نمیشه حالا مثلا ر??یقم باشی تو بازی دون??ره بریم جلو؟:;-d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 بی خیال داداش.نمیخوام تو روت وایسم.میزنم یه کاری دستت میدم بعد روابطمون بهم میخوره.نمیشه حالا مثلا ر??یقم باشی تو بازی دون??ره بریم جلو؟:;-d: دوتایی که نمیشه.همون که آخر بازی تک به تک میشیمو من یه سعی و تلاش بیهوده ای انجام میدم و میمیرم. ولی دوست دارم کلا با شمشیر بمیرم تا با مشت و لگد کریتوس. آخه مرگ سریعو کم دردیه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 دوتایی که نمیشه.همون که آخر بازی تک به تک میشیمو من یه سعی و تلاش بیهوده ای انجام میدم و میمیرم. ولی دوست دارم کلا با شمشیر بمیرم تا با مشت و لگد کریتوس. آخه مرگ سریعو کم دردیه. داداش اصلا راه نداره باهات درگیر شم.چرا وقتی که ر??یقیم به خاطر یه بازی بزنم بکشمت بعدشم خودکشی کنم؟ خب با هم میریم به جاش ابمیوه میخوریم دون??ره یه بازی دیگه میکنیم.بهتر نیست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 داداش اصلا راه نداره باهات درگیر شم.چرا وقتی که ر??یقیم به خاطر یه بازی بزنم بکشمت بعدشم خودکشی کنم؟ خب با هم میریم به جاش ابمیوه میخوریم دون??ره یه بازی دیگه میکنیم.بهتر نیست؟ آره.باید بیخیال دو نقش تو god of war باشیم.یکی بسه.تو برو که حتما این ??رنچایز عالی ساخته شه.بعد یه بازی دیگه پیدا میکنیم که با هم ر??یق باشیم تو نقشا.اگه هم پیدا نشد مجبوریم با هم آبمیوه بزنیم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiashkani Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 درسته ولی با این وجود کریتوس دخل همه ی God ها رو آورد آخر بازی هم به دلیل از بین ر??تن God ها دنیا داشت نابود میشد دیگه کی یا چی مونده که بازی ادامه پیدا کنه واگر ادامه پیدا کنه برام جالبه که از کجا میخوان شروع کنن یا شایدم باز برگردن به وقایع قبلی و باز یه داستان دیگه سر هم کنن البته به نظرم جالب میشه اگر به جای کریتوس از یه شخصیت جدید است??اده کنن (بااحترام داش سعید کریتوس) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 البته به نظرم جالب میشه اگر به جای کریتوس از یه شخصیت جدید است??اده کنن (بااحترام داش سعید کریتوس) :;-d::;-d::;-d: چاکرتم.در خدمتم.زنجیرا هم داغ داغ دور دستم اماده اس. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 eeeeeee گر??تی مارو پس این god of war assensen که در اومده هویجه خوب مگه اون گاو 4 نیس که مولتی پلیرم داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 ساخت استدیو جدید ربطی به ساخت gow جدید نداره!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 ساخت استدیو جدید ربطی به ساخت gow جدید نداره!!! شایعاتی پیرامون ساخت یه گاد ا?? وار جدید شنیده میشه.بعید هم نیست سونی ??رنچایزی رو که حدود 25 میلیون نسخه تا حالا ??روش داشته دوباره زنده کنه.میدونی چقدر روی ??روش ps4 تاثیر میذاره.مثل خود من که ps3 رو واسه god of war 3 خریدم خیلیا هم همین کارو واسه ps4 میکنن. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 شایعاتی پیرامون ساخت یه گاد ا?? وار جدید شنیده میشه.بعید هم نیست سونی ??رنچایزی رو که حدود 25 میلیون نسخه تا حالا ??روش داشته دوباره زنده کنه.میدونی چقدر روی ??روش ps4 تاثیر میذاره.مثل خود من که ps3 رو واسه god of war 3 خریدم خیلیا هم همین کارو واسه ps4 میکنن. داستان gow تموم شده و تا حالا 6 تا gow اومده من همه رو بازی کردم.این بازی دیگه کشش داستانی نداره.بهتره برن سراغ ip جدید من دوست دارم gow به همین شکلی که هست تو ذهنم باقی بمونه Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiashkani Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 کاملا موا??قم یه سری از بازیها هستن که میارزه برا خاطرشون بری یه کنسول بخری مثل GOW همین سیاست رو نینتندو هم برای Wii Uدر نظر گر??ته و بازی زیبای Bayonetta 2 به طور انحصاری برای Wii U حدود یک ماه دیگه منشر خواهد شد الته بگزریم از این قضیه که کمپانی سگا به طور ناجوانمردانه ای بعد از اینکه نسخه اول بازی رو برای Xbpx 360 و ps3 منتشر کرد اینکارو داره میکنه البته اینم از سیاست نینتندو هستش که میخاد بازی خورها رو از سمت این دو کنسول به سمت خودش بکشه:7_15_5v: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 کراتوس مامور انجام 7 کار بزرگ است پس شاهد گاوهای 5 و 6 {یا همون 7 و 8} باشید در اینده Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 نه ??کر نکنم . داستان میره جایی که کریتوس یه آدم عادی شده و باید ملکه خاک رو پیدا کنه و از اون طریق ملکه ذهن رو که بتونه خاطراتی که عذابش میده رو ??راموش کنه . خوب پس داستان ادامه داره دگ منم گ??تم شاید یه نسخه رو به دو نسخه تبدیل کنند Link to comment Share on other sites More sharing options...
.javad. Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 امیدوارم یه نسخه جدید ازین بازی شاهد باشیم...این سری از بازیا نباید تموم شه:1231907333: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratus7 Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 امیدوارم یه نسخه جدید ازین بازی شاهد باشیم...این سری از بازیا نباید تموم شه:1231907333: منم موا??قم این سری از بازیها در حال پیشر??ت عظیمی اند .راستی مولتیش باحاله {برای اولین بارش خوبه که دگ نه؟}؟ :17: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now