saeed kratos Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 [h=2]کاپيتان سابق تيم ??وتبال استقلال در يکي از ص??حههاي اجتماعي خود در خصوص خداحا??ظي علي کريمي مطلبي نوشت[/h] علي کريمي امروز با انتشار نامهاي خبر خداحا??ظي خود را از عرصه ??وتبال اعلام کرد. اين موضوع با واکنش ??رهاد مجيدي در يکي از ص??حههاي اجتماعي روبرو بود. مجيدي در اين مطلب نوشت: «علي عزيز و کاپيتان محبوب پرسپوليس؛ بيشک خداحا??ظي تو براي همه ??وتبال دوستان تلخ و خاطرهانگيز است. ??وتبال ايران ستارهاي چون تو را خيلي راحت از دست داد. مطمئنم و ميدانم که خداحا??ظيات از دنياي حر??هاي، سلام دوباره به دنياي ??وتبال در حوزه ديگر است. علي عزيز جاي اميد است امروز ديگر اثري از متملقين و ناپاکان ديروز نيست و نسل ما??يايي در ??وتبال رو به انقراض است. پس آينده روشن است و متعلق به ستارههاي پاک ??وتبالي. رقابت در کنار ر??اقت با تو براي من روزهاي شيريني را رقم زده است. خاطراتي که هميشه آنها را به ياد دارم. اميدوارم در کنار خانواده و بچههاي دوست داشتنيات مو??ق و تندرست باشي. بدرود ر??يق دوست داشتني! ??رهاد مجيدي Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 دمت گرم کاپیتان ??رهاد با غیرت و با معر??ت.....تا همیشه عاشقتم کاپیتان ??رهاد.....بیشتر از همه ی ??وتبالیستهای دنیا حتی بیشتر از کریس رونالدوی ا??سانه ای..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 دمت گرم کاپیتان ??رهاد با غیرت و با معر??ت.....تا همیشه عاشقتم کاپیتان ??رهاد.....بیشتر از همه ی ??وتبالیستهای دنیا حتی بیشتر از کریس رونالدوی ا??سانه ای..... هلاک این حر??اتم :fly2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 هلاک این حر??اتم :fly2: نوکرتم داداش من هلاک خودتم....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 مرسی کاپیتان واقعا" یه کاپیتان تکرار نشدنی این آقا ??رهاد.واقعا" با معر??ت و با مرامه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now