android5 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 سلام دوستان. یه سوال داشتم. روی لپتاپ من یعنی ASUS N550JK ویندوز اورجینال win 8 single language نصبه که خیلی راحت میشه سریالش رو به دست آورد میخاستم ببینم این سریال رو میشه برای win8 pro است??اده کرد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
i77 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 داداش مث اینکه حالت خوش نیستا مگه مایکروسا??ت احمقه که با یه سریال تمامی نسخه هاشو بشه لایسنس قانونی کرد هر شماره سریال ??قط واسه یکی از نسخه هاستو حتی بعضا واسه یه کاربر از ویندور هستش Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 داداش مث اینکه حالت خوش نیستا مگه مایکروسا??ت احمقه که با یه سریال تمامی نسخه هاشو بشه لایسنس قانونی کرد هر شماره سریال ??قط واسه یکی از نسخه هاستو حتی بعضا واسه یه کاربر از ویندور هستش خب نسخه های single language و pro چه ??رقی با هم دارن؟ و اینکه برای نصب مجدد ویندوز اورجینال روی لپتاپ باید چیکار کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 باید بک آپ بگیری Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 باید بک آپ بگیری آخه پس درایو ریکاوری به چه درد میخوره؟ میخام تو آینده وقتی خاستم ویندوز جدید نصب کنم اورجینال باشه و ??ایل های شخصیم از دست نره یعنی به یکی از درایوها دست نزنم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now