datis Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 (edited) یک عنوان شوتر تاکتیکی می باشد که شما در آن باید از مغز و استعداد خود است??اده کنید و توسط دشمنان دیده نشوید، همچنین آن ها را از دور مورد حمله قرار دهید. این بازی توسط Rebellion Oxford با است??اده از موتور Asura ساخته شده است و کار انتشار این بازی بر دوش ۵۰۵ Games بوده است. این عنوان که ۱ جولای منتشر شده است برای کنسول های نسل هشتم و ه??تم و PC در دسترس است. این بازی بعد از انتشار خود با هجوم و معر??ی DLC های جدیدی مواجه شده است که از آن ها می توان به DLC کشتن هیتلر یا Kill Hitler اشاره کرد. شرکت سازنده یعنی Rebellion تصمیم گر??ته است تریلر جدیدی منتشر کند و به معر??ی یک DLC جدید بپردازد. این بار در این تریلر شما باید چرچیل انگلیسی را نجات دهید. این DLC نام Save Churchill را به خود اختصاص داده است. در ادامه می توانید تریلر معر??ی این بسته ی الحاقی را مشاهده کنید. دانلود با کی??یت HD دانلود با کی??یت SD منبع:گیم??ا Edited July 18, 2014 by datis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmet Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 من اپدیت 1.5 این بازی رو نصب کردم همه ی نوشته های منو پرید [ATTACH=CONFIG]9563[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 اوه اوه چی کرده . اپدیتش کردی همش پردید ؟؟ :ohmy: من که اپدیتش نکردم خداروشکر :;-D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmet Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 :unsure::unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 من اپدیت 1.5 این بازی رو نصب کردم همه ی نوشته های منو پرید تو ps3 یا ps4? خب پاک کن اپدیتو Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmet Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 میخاستم ببینم مشکلش جیه ک پاک شده تو pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now