android5 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 سلام دوستان. من چند روزی هست نمیتونم از خدمات گوگل است??اده کنم و SSL Error میده. کسی میدونه چرا این مشکل ایجاد میشه و چطوری میشه حلش کرد. ممنون میشم راهنماییم کنید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 سلام دوستان. من چند روزی هست نمیتونم از خدمات گوگل است??اده کنم و SSL Error میده. کسی میدونه چرا این مشکل ایجاد میشه و چطوری میشه حلش کرد. ممنون میشم راهنماییم کنید. ببین تاریخ گوشیت تنظیمه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 ببین تاریخ گوشیت تنظیمه؟ من نمیدونم به تاریخ چه ربطی داره!!! ولی وقتی تنظیم کردم هم مث واس این بنده خدا نمیشه هم ??یس بوکم بعد یه عمر درست شد.:greenstars: Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 ببین تاریخ گوشیت تنظیمه؟ گوشی نیست که با لپتاپ این مشکل هست. البته من برای کرک یه نرم ا??زار مهندسی مجبور شدم تاریخ سیستمو به 2008 تغییر بدم ولی الآ که تاریخ درسته بازم این مشکل هست. چجوری باید حلش کنم؟؟ :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 کسی چیزی نمیدونه؟ دوستان خواهشا کمک کنید :blushing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 ببین دلایل زیادی هست! آیپیت!! تاریخ سیستم!! مرورگر و ... سعی کن آخرین ورژن مرورگر رو تست کنی! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 ببین دلایل زیادی هست! آیپیت!! تاریخ سیستم!! مرورگر و ... سعی کن آخرین ورژن مرورگر رو تست کنی! ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد. به تاریخ و ساعت سیستم ربط داره این مشکل. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 سلام دوستان. من چند روزی هست نمیتونم از خدمات گوگل است??اده کنم و SSL Error میده. کسی میدونه چرا این مشکل ایجاد میشه و چطوری میشه حلش کرد. ممنون میشم راهنماییم کنید. پروتکل https هزینه داره و باید بابتش پول بدی و تا یه تاریخی روی سایت کار میکنه! اگر تاریخ سیستم تنظیم نباشه مثلا قبل از تاریخ خریداری لایسنس باشه یا بعد از اتمام لایسنس سایت با مشکل باز میشه براتون! میتونید تست کنید! Link to comment Share on other sites More sharing options...
android5 Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 پروتکل https هزینه داره و باید بابتش پول بدی و تا یه تاریخی روی سایت کار میکنه! اگر تاریخ سیستم تنظیم نباشه مثلا قبل از تاریخ خریداری لایسنس باشه یا بعد از اتمام لایسنس سایت با مشکل باز میشه براتون! میتونید تست کنید! بله کاملا این مطلب صحت داره Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now