Jump to content
انجمن پی سی دی

Yoshida: تاخیر بازی های PS4، نشان از قدرت PS4 است

Recommended Posts

[ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH]

در E3 امسال، PlayStation LifeStyle شانس این را داشت که با مدیر استودیو های جهانی سونی، Shuhei Yoshida مصاحبه ای داشته باشد. از Yoshida درباره دلیل تاخیر های برخی از بازی های PS4 سوال پرسیده شد.

او در جواب گ??ت: "در ابتدا می‌خواهم به دلیل تاخیر برخی از بازی ها پوزش بطلبم، اما وقتی مردم از من می‌پرسند "اگر ساخت بازی برای PS4 راحت است، پس چرا تیم های سازنده بازی ها را به تعویق می‌اندازند؟" و من در جواب باید بگویم، دلیل آن، آسودگی ساخت بازی بر روی PS4 است! پس به غیر از آن که قابلیت های PS4 بسیار است، سازنده ها جاه طلب می‌شوند. آنها سعی می‌کنند خود را به چالش بکشند و به درست آورد های جدیدی برسند. گرا??یک واقع گرایانه، اتصالات اجتماعی، یا تطابق بخش چند ن??ره بازی ها با بخش تک ن??ره آن. این جاه طلبی سبب می‌شود تا با چالش های جدیدی رو به رو شوند و زمان بیشتری از زمان مورد انتظار نیاز داشته باشند.

مردم الآن درک بهتری از نیاز های یک تیم سازنده دارند. آنها می‌گویند که یک بازی که با تمام توانایی های یک تیم ساخته شده است را به یک بازی که با عجله ساخته شده است، ترجیح می‌دهند. زیرا هر پیشر??ت، نیازمند تلاشی بهتر است."

اصلا سونی هر کار که بکنه درسته.تاخیر داشته باشه دمش گرم.تاخیر نداشته باشه باز هم دمش گرم. این کمپانی در زمینه ی گیم هیچ حر??ی بهش وارد نیست و غول بی رقیب این صنعته.

بهترین دوستای دنیا رو اینجا دارم.از همتون خیلی ممنونم.به من معر??ت و مهربونی و ادب رو یاد دادین.خیلی خیلی دوستون دارم.

سعید داداش خودت گلی که این همه دوستای خوب داری ...

من حاضرم 10 سال صبر کنم ولی یه بازی عالی انجام بدم . همچنین قبل از مرگم کمپانی سونی رو نابود میکنم که بعد از مردنم بازی و کنسول ندن بیرون که من تو حسرتش بمونم .:w00t::greenstars:

سونی همیشه بهترین در صنعت گیم بوده و خواهد بود . من حاضرم 8 ماه تاخییر بخوره بازی هاش ولی بلاخره تجربش کنم . بهترین ??قط در سونی

Sony Make.Believe :greenstars:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...