Jump to content
انجمن پی سی دی

Tekken 7 به صورت رسمی معرفی شد

Recommended Posts

[ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]

امروز در مسابقات EVO 2014 لوگو Tekken 7 به نمایش در آمد و شایعاتی مبنی بر ساخت بازی با است??اده از موتور Unreal Engine 4 منتشر شد.

و اما لحضاتی قبل Bandai Namco به صورت رسمی بازی Tekken 7 را معر??ی کرد. همچنین این شرکت تایید کرد، این بازی با است??اده از موتور Unreal Engine 4 در حال ساخت است. کارگردان سری Tekken آقای Katsuhiro Harada و تیم توسعه Tekken در حال همکاری نزدیک با گروه Epic Games engine ژاپن برای ساخت بازی Tekken 7 هستند.

هیچ اطلاعاتی از زمان عرضه بازی و پلت??رم های بازی منتشر نشده است.

اولین اطلاعات رسمی از بازی Tekken 7 در تاریخ 25 ماه July در نمایشگاه Comic Con منتشر خواهد شد.

مرسی رضا جون.بد وقتی معر??یش کردن.این مورتال کمبت جدیده میخورتش و درسته قورتش میده.واقعا یه کمبت دارن میسازن که ??کر کنم بهترین بازی مبارزه ای تاریخ بشه.اگه تریلری که دیروز گذاشتم رو برای raiden ندیدی حتما ببین رضا.انقدر لذت بخشه که دوست داری خودت پاشی مبارزه کنی با یه ن??ر.

مرسی رضا جون.بد وقتی معر??یش کردن.این مورتال کمبت جدیده میخورتش و درسته قورتش میده.واقعا یه کمبت دارن میسازن که ??کر کنم بهترین بازی مبارزه ای تاریخ بشه.اگه تریلری که دیروز گذاشتم رو برای raiden ندیدی حتما ببین رضا.انقدر لذت بخشه که دوست داری خودت پاشی مبارزه کنی با یه ن??ر.
خواهش میکنم داداش.در این که مورتال کمبت غول بازی های مبارزه ای هست شکی نیست ولی زمان ps1 کلی تیکن بازی کردم و یه جورائی باهاش خاطره دارم.

خواهش میکنم داداش.در این که مورتال کمبت غول بازی های مبارزه ای هست شکی نیست ولی زمان ps1 کلی تیکن بازی کردم و یه جورائی باهاش خاطره دارم.

اره تیکن هم خیلی بازی خوبیه تو این سبک.من کلا ??قط یه کم این سبک رو بازی کردم که اونم 90 درصدش کمبت بوده.به خاطر خشونت وحشتناکش عاشقشم.همین تریلر اخره یه ??ینیشینگ میزنه ادم ک?? میکنه.

تو تیکن عاشق ادی بودم.از همه شون بهتر بود.

ات??اقا من بدم میومد. همیشه بدجور میباختم بهش.:sad: یهو زارت زارت شروع میکرد میزد مگه میتونستم ??رار کنم!!!!!!!:ohmy:

ات??اقا من بدم میومد. همیشه بدجور میباختم بهش.:sad: یهو زارت زارت شروع میکرد میزد مگه میتونستم ??رار کنم!!!!!!!:ohmy:

به جاش با ادی اون اژدهای غول آخرم دیگه حری??ت نبود.من معمولا از نینا میباختم.ولی خداوکیلی هیچی paul نمیشه یه ضربه مشت داشت با اون کل جون حری?? میر??ت.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...