Jump to content
انجمن پی سی دی

فروش بسيار خوب بازي واچ داگز همچنان ادامه دارد : 8 ميليون نسخه تا امروز !

Recommended Posts

[h=2][/h]

این شرکت بر آورد کرده بود که بازی واچ داگز در ??صل اول سال 2014 به میزان 422 میلیون دلار ??روخته شود اما برخلا?? انتظار یوبی سا??ت بازی واچ داگز 70 میلیون دلار بیش از این مقدار ??روخته شد به عبار ت دیگر این شرکت از اول این سال مالی 490 میلیون دلار درآمد داشته است.

Yves Guillemot مدیر عامل یوبی سا??ت دراین باره می گوید : " در حال حاضر بازی واچ داگز جایگاه خود را به عنوان یک ??رنچیس اصلی پیدا کرده است و ما می توانیم در سالی که در پیش رو داریم این مو??قیت را تکرار کنیم و اثر مو??ق دیگری را بسازیم. میزان ??روش این بازی نشان داد که مهارت یوبی سا??ت در ساخت برندها و اثرات بزرگ و مو??ق است "

خیلی خوب اما هر کاری میکنید ، لط??ا روی "ساخت" تمرکز کنید نه "تکرار" . ما یک بازی تکراری دیگر نمی خواهیم بلکه به بازی جدید نیاز داریم.

شرکت یوبی سا??ت بازی های دیگری هم دارد که ??وق تصورات و انتظارات عمل کردند . بازی هایی مثل Trials Fusion ، Valiant Hearts: The Great War ، Child of Light . این شرکت اعتقاد دارد که ??صل دوم امسال 61 درصد کاهش در آمد داشته باشد. البته تعجب ندارد چرا که بزرگترین بازی های بعدی اش یعنی Far Cry 4 و Assassin’s Creed Unity تا ??صل سوم منتشر نخواهند شد.

منبع : گجت نیوز | gadgetnews.ir

:76: watch dogs :76:

Valiant Hearts: The Great War انصا??ا شاهکاره حتی واس من جایگاهش صدها برابر بالاتر از watch dogs. سعید جان که 100بار گ??ته منم میگم این بازیو از دست ندید. خیلی قشنگه حجمی هم نداره.

خدایی من الان دارم ول??نشتاین بازی میکنم حسرت میخورم که چرا بعد از وتچ داگز دانلودکردم واچ داگزم شد بازی.اون 8 ملیونم احتمالا جی تی ای v بازی نکردن که همه ر??تن سمتش!

:76: watch dogs :76:

Valiant Hearts: The Great War انصا??ا شاهکاره حتی واس من جایگاهش صدها برابر بالاتر از watch dogs. سعید جان که 100بار گ??ته منم میگم این بازیو از دست ندید. خیلی قشنگه حجمی هم نداره.

اره واقعا.این بازی یه شاهکاره که کثی??ی های جنگ رو به زیباترین شکل ممکن به ما نشون میده.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...