Jump to content
انجمن پی سی دی

فروش کنسول های شرکت سونی به 100 میلیون واحد رسید

Recommended Posts

console610.jpg

بر اساس ویدیوی منتشر شده از سوی شرکت سونی در وبسایت YouTube , مجموع ??روش کنسول های این شرکت که شامل PS3 , PS4 و PS Vita می باشد به 100 میلیون واحد رسید.از این ??روش 100 میلیون واحدی , بیش از 80 میلیون واحد به کنسول PS3 تعلق دارد. با این حال این کنسول هنوز هم مو??ق ترین کنسول شرکت سونی نمی باشد چرا که Playstation 2 بیش از 155 میلیون واحد در سطح جهانی ??روش داشته است که حدودا دو برابر کنسول PS3 بوده است.این آمار نشان دهنده ی مو??یت سونی در عرضه ی کنسول های خود بوده است. با این حال با توجه به پیشر??ت صنعت بازی سازی و کنسول سازی , نگه داشتن این آمار و ارقام برای این شرکت آن چنان ساده نخواهد بود.

منبع پردیس گیم

دمت گرم سعید جان sony بی نظیره اگه تونستی لط?? کن ویدیوش رو هم گیر بیار بزار بازم ممنون.

چاکرتم داداش.ات??اقا خودم هم خیلی دوست دارم ویدئوش رو ببینم.میرم یوتیوب پیداش میکنم میذارم برات.

مردم توی سن 17 سالگی تازه اجازه بازی کردن بهشون میدن ولی ما توی سن 15 سالگی بهمون میگن بزرگ شدی و زشته که کنسول بخری واسه همین هم مجبور میشیم توی سن 10 سالگی بازی های +18 رو بازی کنیم و از در طول عمر ??قط حق انتخاب یه کنسول رو داشته باشیم و از نسل بعد محروم می شیم:sad:

مردم توی سن 17 سالگی تازه اجازه بازی کردن بهشون میدن ولی ما توی سن 15 سالگی بهمون میگن بزرگ شدی و زشته که کنسول بخری واسه همین هم مجبور میشیم توی سن 10 سالگی بازی های +18 رو بازی کنیم و از در طول عمر ??قط حق انتخاب یه کنسول رو داشته باشیم و از نسل بعد محروم می شیم:sad:

ا??رین.قشنگ گ??تی.

خیلی قشنگ گ??تی . من الان میگم از پول خودم میخرم ولی بهم میگند دیگه بس باید بری بچسبی به کار ...:sad:

متاس??انه ??رهنگ بازی های کنسولی در بین بزگترها اصلا جا نیو??تاده

??کر میکنن که کنسول ماله بچه هاست

در حالی که به قول دوستمون خیلی از بازی ها 18+ یا حتی 21+ هستن

واین جزو قوانیین بازی سازهاست که حتما باید در محصولشون قید کنن که برای چه دوره ی سنی ساخته شده

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...