edward Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 سلام . دوستان مخصوصا اونهایی که مثل من بی معر??تی کردند و ه??ته ای یکبار به انجمن سر میزنند . قصد نکوهش کسی رو نداریم ??قط به نظرم حی??ه از این دوستیمون هیچی باقی نمونه ؛ به نظرم اومد که حالا که ??قط خاطره ها از بعضی ها مونده همون رو هم یک جا ثبت شه که حداقل همین رو داشته باشیم . خوب چیزایی که ??علا به ذهنم میرسه اینکه خاطراتی از جمله ورود به انجمن و بن شدن هامون و هر ات??اق خاصی که به ذهنمون میرسه رو این جا بنویسیم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 خوب این از خودم : طریقه ی عضویتم تو انجمن این شکلی بود : مدت زیادی بود که ا??سردگی شدیدی داشتم و از همه طر?? خورده بودم و تازه اینترنت هم گر??ته بودم . شروع کردم به دانلود بازی و اینطوری با سایت و انجمن آشنا شدم . یه مدتی ??قط دان میکردم و به انجمن کاری نداشتم ولی کم کم به مطالب انجمن سر زدم و اونجا بود که عضویت باز کردم ولی ??قط تشکر میکردم و هیچ پستی نمیذاشتم تا اینکه brose درخواست دوستی بهم داد و ازم پرسید که چرا پستی نمیذارم اول جوابی ندادم ولی بعد ها به نظرم اومد که چندتا تایپیک هم بزنم بد نمیشه . تایپیک های اولم رو از سایت اگر اشتباه نکنم gamesource گر??تم ولی منبع ذکر نکردم و ??رداش همشون حذ?? شده بودند خیلی بهم بر خورد ولی نظر های سعید و brose تو تایپیک اولم بهم امید داد . ادامه دادم حالا هم که میبینید اینم اما از خاطرات خاصم تو انجمن غیر از عضویتم و اینها مهم ترین هاش بن شدن سعید و brose بودند که بد حالم گر??ته شد و البته بهترینش هم پیدا کردن دوستهای با معر??ت بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 مهمترین امضام هم که یکیش که این بود : انگور رسیده رو شغال میخوره ؛ شغال ها رو باید کشت که به نظرم بعد از اون امضام به زبان ایبری و این یکی که الان دارم بهترین بود . بهترین آواتارم هم آواتاری بو که ایمان برام درست کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 بهترین خاطره ی من توی این انجمن همین چند ه??ته پیش ات??اق ا??تاد. وقتی که بن شدم خیلی ناراحت شدم و میخواستم بی خیال اینجا بشم.ولی وقتی از بن دراومدم و یه سر یواشکی اومدم توی انجمن نمیدونید چه حالی شدم.احساس خوشحالیم رو توی اون لحظه نمیتونم وص?? کنم.به خوم ا??تخار کردم با دوستایی که دارم اینجا. دیدم بچه ها چندروز تحریم کردن انجمن رو تو مدتی که نبودم.دوستام امضاشون رو عوض کرده بودن و همه توی امضاشون از من نوشته بودن.تاپیک زده بودن و با مدیرای سایت بحث کرده بودن به خاطر من تا جایی که شاید بن هم میشدن خودشون.برام لط?? کردن کلی پیام خوشامد مجدد و اظهار لط?? و مهربونی کرده بودن.......... خلاصه شاید بگم یکی از خوشحال کننده ترین لحظه های زندگیم بود.احساسم رو نمیشه وص?? کرد.??قط با خودم میگ??تم خدایا ببین چه دوستای با مرام و مهربون و با معر??تی اینجا دارم.کجا برم بدون این دوستا و داداشای گلم.یه روز اگه نیام اینجا کلا??ه میشم و دلم واسه همه ی داداشام تنگ میشه.بازم از همتون به خاطر این بهترین خاطره ای که توی انجمن برام درست کردین تشکر میکنم. خب اینم خاطره ی من از انجمن بود و در واقع بهترین خاطره ی من از انجمن بود. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 سلام. من تابستان پارسال بود که بااین انجمن اشنا شدم و اولین دوستم behnam81 بود که منو وادار به زدن چند تا تاپیک کرد بعد از مدتی دیدم هر روز دارم تاپیک های جدید می زنم و تازه با بچه ها دوست شدم اما یک د??ه از انجمن سرد شدم و ر??تم تا یه 3یا4 ماه پیدام نشد وقتی برگشتم دیگه نتونستم مثل قبلا ها تاپیک بزنم و هر ه??ته شاید یک تاپیک بزنم( که اصلا هم جالب نیستن) برای همین هر روز میام به انجمن ولی ??قط پست ها رو یکی یکی می خونم و برای همه ارزوی سلامتی می کنم:unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 من هر انجمن دیگه ای ر??تم شاید تعداد پستام به 10 هم نرسه,ولی اینجا خدایی یه چیز دیگست.واقعا صمیمیت و مهربونی بچه های اینجارو هیچ جا نداره...بهترین خاطرم تو اینجا اشنایی با دوستای گلم مخصوصا سعید و علی و کاظم بوده و واقعا مثل داداشامن.اولایل ??قط منم بره دانلود میومدم و با انجمن کاری نداشتم ولی یه بار اومدم انجمن( پارسال اس??ند ماه) اومدم یه خرده تاپیکارو دیدم و پستارو خوندم دیدم خیلی بچه های گلی داره..دیگه از اون موقع اینجا جزئی از زندگیمه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now