siad77sdh Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 آنتی ویروس دیده بان به شما کمک خواهد کرد ویروس ها و تروجان های خطرناک و جدید را از بین ببرد از دیگر امکانات این آنتی ویروس تعمیر ویندوز است که خرابی های به بار آمده ویندوز را تعمیر میکند . این آنتی ویروس قدرتمند ساخت خودم هستش . طراح آنتی ویروس مهران طبسی میباشد . یکی از مزیت های این آنتی ویروس شناسایی و حذ?? ویروس های است که آنتی ویروس های مطرح جهان مثل نود 32 و … نمیتوانند آنها را شناسایی کنند . ویژگی های آنتی ویروس دیده بان : - از بین بردن ویروس های ایرانی و خارجی جدید و خطرناک - اسکن کردن با سرعتی بسیار بالا - تعمیر مشکلات سیستم از جمله بالا بردن سرعت ویندوز و اینترنت تعمیر برنامه های ویندوزی اعم از ??ولدر آپشن ، تسک منیجر و … - بروزرسانی ماهانه آنتی ویروس از طریق نرم ا??زار - و … دانلود با لینک مستقیم دانلود با لینک غیر مستقیم پسورد : http://www.mehran-system.ir حجم : 9 مگابایت - طراح و برنامه نویس دیده بان (مهران طبسی) خودم هستم،سوالات و نظراتتون رو مطرح کنید پاسخگو هستم . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now