FARZAN CRASH 007 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 E3 2014 با تمامی ??راز و نشیب ها، نمایش های کوچک و بزرگ، خیره کننده و نا امید کننده به پایان رسید و حال تنها امید بازیکنان به عناوین به نمایش در آمده در آن باقی مانده است. در حالی که به اعتقاد سایت های دیگر و بسیاری از طر??داران عناوین بزرگی چون Assassin’s Creed : Unity، Batman : Arkham Knight، The Witcher 3 : Wild Hunt، The Division و … بهترین نمایش های E3 بودند، Evolve تمامی جوایز را درو کرد. طبق این لیست Evolve با ۴ بار بهترین شدن و عنوان زیبای No Man’s Sky با ۳ بار برترین شدن، در صدر قرار دارند. هیئت داوران E3 2014 به تازگی لیست برترین های این نمایشگاه را منتشر کرده اند : بهترین نمایش : Evolve بهترین بازی کنسول : Evolve بهترین بازی اکشن : Evolve بهترین بازی چند ن??ره آنلاین : Evolve بهترین بازی تازه معر??ی شده : No Man’s Sky بهترین بازی مستقل : No Man’s Sky تقدیر ویژه برای نوآوری : No Man’s Sky بهترین بازی مبارزه ای : Super Smash Bros بهترین بازی کنسول های دستی و تل??ن های همراه : Super Smash Bros بهترین بازی رایانه های شخصی : Tom Clancy’s Rainbow Six : Siege بهترین سخت ا??زار جانبی : Oculus Rift بهترین بازی اکشن ماجراجویی : Batman : Arkham Knight بهترین بازی نقش آ??رینی : Dragon Age : Inquisition بهترین بازی ریسینگ : The Crew بهترین بازی ورزشی : NHL 15 بهترین بازی استراتژیک : Civilisation : Beyond Earth بهترین بازی اجتماعی، ساده، خانوادگی : Mario Maker Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 مرسی ??رزان جون. این بازی no man's sky واقعا بازی عجیبیه.یه کهکشان با کلی سیاره هستش که وارد هر کدوم از سیاره ه که بخوای میتونی بشی و میبینی که کاملا اون سیاره ساخته شده و هر سیاره خودش اندازه ی محیط یه بازی کامل و بزرگه و توش دایناسور و.... و تو بعضی سیاره ها انسان و ... وجود دارن.نمیدونم چطوری این بازی رو ساختن که بی انتهاست و وارد هر سیاره ای توی کهکشان بخوای میتونی بشی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 مرسی ??رزان جون. این بازی no man's sky واقعا بازی عجیبیه.یه کهکشان با کلی سیاره هستش که وارد هر کدوم از سیاره ه که بخوای میتونی بشی و میبینی که کاملا اون سیاره ساخته شده و هر سیاره خودش اندازه ی محیط یه بازی کامل و بزرگه و توش دایناسور و.... و تو بعضی سیاره ها انسان و ... وجود دارن.نمیدونم چطوری این بازی رو ساختن که بی انتهاست و وارد هر سیاره ای توی کهکشان بخوای میتونی بشی. آره واقعا بازی قشنگی به نظر میاد.اما به نظرم باید به MK X یا AC:Unity هم یه جایزه ای میدادند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paiom Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 (edited) به نظرم اونقدرا هم این Evolve باحال نیست که انقدر جایزه بدن بهش. بازی ای که هیچ داستانی نداره و ??قط 4،5 ن??ر میریزن رو سر یه اژدها. بین بازیهای co-op میشه گ??ت بهترینه ولی دیگه نه تو اکشن. در کنار اساتید بزرگی مثل Division ، این چی میگه ؟! :) Edited July 5, 2014 by paiom Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 به نظرم اونقدرا هم این Evolve باحال نیست که انقدر جایزه بدن بهش. بازی ای که هیچ داستانی نداره و ??قط 4،5 ن??ر میریزن رو سر یه اژدها. بین بازیهای co-op میشه گ??ت بهترینه ولی دیگه نه تو اکشن. در کنار اساتید بزرگی مثل Division ، این چی میگه ؟! :) در مورد evolve باهات موا??قم ولی در مورد division هم زود قضاوت نکن.واچ داگز هم قرار بود خیلی خ??ن باشه ولی ??قط یه بازی خوب بود.توی شوترهای چند ن??ره بهت قول میدم destiny مو??ق تر و بهتر از division باشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zram Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 تو بازی هایی که قراره بیان uncharted 4 اوله .بعد از اون destiny بعد farcry 4 ولی تو مولتی پلیر destiny حر?? اول رو میزنه . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paiom Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 (edited) در مورد evolve باهات موا??قم ولی در مورد division هم زود قضاوت نکن.واچ داگز هم قرار بود خیلی خ??ن باشه ولی ??قط یه بازی خوب بود.توی شوترهای چند ن??ره بهت قول میدم destiny مو??ق تر و بهتر از division باشه. سعید جون بخش زیادی از مانور واچ داگز روی گرا??یکش بود که همین چند ه??ته پیش بعد اینکه چند ن??ر تونسته بودن با دستکاری ??ایلهای بازی، گرا??یک بازی رو دستکاری کنن و مثل پیش نمایش E3 2012 سطح گرا??یک بازی رو بالا ببرن، خود کارگردان گرا??یکی واچ داگز هم اقرار کرد که ما عمدا گرا??یک رو کاهش دادیم که مشکل لگ زدن و ... نداشته باشه و همه بتونن اجراش کنن. اینجا توضیح کامل داده: http://f-news.ir/watch-dogs-mod-adds-dynamic-shadows-from-headlights-bloom-and-other-improvements در کل قبول دارم واچ داگز در حد انتظارات ظاهر نشد و میتونست بهتر از این باشه ولی من به Division خیلی امید دارم. پیش نمایش گیم پلیش که تو E3 امسال دیدم واقعا قشنگ بود. destiny به نظرم بیشتر مخاطب خاص خودشو داره چون محیط و حال وهواش یکمی ??ضاییه ولی در کل اونم بازی خیلی قشنگی باید باشه :) Edited July 5, 2014 by paiom Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 امسال اول 1- witcher 2- farcry4 3- uncharted 4- the order : 1886 و البته last of us : rem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 سعید جون بخش زیادی از مانور واچ داگز روی گرا??یکش بود که همین چند ه??ته پیش بعد اینکه چند ن??ر تونسته بودن با دستکاری ??ایلهای بازی، گرا??یک بازی رو دستکاری کنن و مثل پیش نمایش E3 2012 سطح گرا??یک بازی رو بالا ببرن، خود کارگردان گرا??یکی واچ داگز هم اقرار کرد که ما عمدا گرا??یک رو کاهش دادیم که مشکل لگ زدن و ... نداشته باشه و همه بتونن اجراش کنن. اینجا توضیح کامل داده: http://f-news.ir/watch-dogs-mod-adds-dynamic-shadows-from-headlights-bloom-and-other-improvements در کل قبول دارم واچ داگز در حد انتظارات ظاهر نشد و میتونست بهتر از این باشه ولی من به Division خیلی امید دارم. پیش نمایش گیم پلیش که تو E3 امسال دیدم واقعا قشنگ بود. destiny به نظرم بیشتر مخاطب خاص خودشو داره چون محیط و حال وهواش یکمی ??ضاییه ولی در کل اونم بازی خیلی قشنگی باید باشه :) کاملا حر??ت رو قبول دارم . ubisoft قویتر از این چیزا هست که بازی بد بده بیرون ??قط منتظر the crew و farcry4 باشید . assassins creed هم نسخه ی یکش که سال قبلش یک تریلر داد بیرون همه ??کر می کردند که داره بل?? در میاره ولی دیدیم که قوی تر از اون چیزی که نشون داد بود . من که همیشه رو یوبی حساب بازی می کنم درسته به naughty dog نمیرسه ولی باز هم هر ساله چند بازی میده بیرون که یه حر??ی واسه گ??تن داشتند . واچ داگز هم درسته تو گیم پلیش ضع?? داره ولی تو تریلرش هم میشد این رو ??همید که از gta ??اصله زیادی داره . تو تریلرش ??قط حر?? از گر??یک بود و هک کردن که واقعا تو این قضایا قوی کار کرده Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 راستی این رو یادم ر??ت بگم : destiny خیلی خوب از آب در نخواهد آمد حالا ببینیم بهتر از کال آ?? میشه ولی ضعی?? تر از battle field خواهد بود . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now