saeed kratos Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 مدیرکل استودیو های سراسر جهان Sony یعنی آقای Shuhei Yoshida درک نمی کند چرا بسیاری از گیمر ها تنها به دنبال عناوین AAA که بودجه های عظیم ساخته می شوند هستند . ایشان در گ??تگو با GamesIndustry International اذعان کرد امروزه اکثر مردم تنها عناوین AAA که با بودجه های سنگین ساخته می شوند را ترجیح میدهند در شرایطی که اصلا حاضر نیستند شانس خود را برای تجربه عناوین کوچک و خلاقانه امتحان کنند ." من بتازگی شکایت هایی را از نبود عناوین AAA نظیر آنچارتد بر روی PS4 را دریا??ت کرده ام و در این مورد واقعا درک نمی کنم چرا مردم تنها به عناوین AAA با بودجه های بزرگ ??کر می کنند . برای من واقعا جای سوال است که این ا??راد تا به حال سعی کرده اند عناوین مستقل خلاقانه را تجربه کنند ؟ آیا آنها تا به حال سعی کرده اند این عناوین را تجربه کنند ؟ این یک سوال کلیدی برای من است "اقای یوشیدا در ادامه به تحسین عنوان شوتر Resogun پرداخت . این عنوان به طور رایگان در اختیار دارندگان Playstation Plus قرار گر??ته است و با استقبال ??راوان گیمرها و منتقدین رو به رو شد . به گ??ته آقای یوشیدا اگر Resogun یک عنوان رایگان در شبکه Plus نبود شاید خیلی ها اصلا آنرا تجربه نمی کردند اما این شبکه و امکانات آن بستر ??وق العاده ای برای معر??ی عناوین بزرگ و خلاقانه دیجیتالی است و می تواند ذهنیت مخاطبان نسبت به این عناوین را تغییر دهد . به گ??ته آقای یوشیدا شرکت Sony بشدت به دنبال آن است که این ذهنیت را در بین گیمرهای امروز کاملا تغییر دهد .Sony در نسل هشتم ثابت کرده است که علاقانه ??راوانی به عناوین مستقل و توسعه دهندگان مستقل دارد . آقای Scott Rohde از مدیران بخش محصولات شرکت Sony نیز در این مورد گ??ته بود که آنها قصد دارند بستر را برای سازندگان مستقل جهت عرضه عناوین مستقل ??راهم کنند و Sony قصد دارد کاری را برای آنها انجام دهد که ناشرین دیگر با عناوین مستقل انجام نمی دهند . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 من موندم مگه the order : 1886 و bloodنمیدونم چی چی ??وق العاده نیستند ؟ tomb raider 2 هم همچین کم از uncharted نداره ! بازی های امسال خیلی هاشون تریپل ای ( AAA ) هستند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 من موندم مگه the order : 1886 و bloodنمیدونم چی چی ??وق العاده نیستند ؟ tomb raider 2 هم همچین کم از uncharted نداره ! بازی های امسال خیلی هاشون تریپل ای ( AAA ) هستند. منظورش بازی های مستقل بوده Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 3, 2014 Author Share Posted July 3, 2014 سونی همه ی بازیاش چه کوچیک چه بزرگ عالی هستنم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now