saeed kratos Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 بازی ایرانی دینگو محصول یک تیم جوان به نام “ندای زیبا آ??رینان??? است که مرداد ماه سال قبل در نمایشگاه بازی های رایانه ای این بازی به صورت رسمی در داخل کشور ??روش خود را آغاز کرد.حالا بعداز یک سال این بازی با نام تجاری “نبرد بیکانوس??? در شر?? جهانی شدن است برای همین نیاز به حمایت هموطنان خود دارد و سازندگان مژده داده اند که در صورت راه یا??تن این بازی به استیم جوایزی به حمایت کنندگان اهدا شود. جوایزی که برای رأی دهندگان در نظر گر??ته شده : نسخه ی اصل بازی که ۹٫۹۹ دلار که معادل ۳۲٫۰۰۰ و یه شارژ ۱۰۰۰ تومانی (ایرانسل یا همراه اول یا…)آموزش رای دادن به این بازی :ابتدا وارد لینک زیر شوید .https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=271250904سپس طبق تصویر زیر عمل کنید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 گیم پلیشو دیدم میخوره بازی قشنگی باشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 گیم پلیشو دیدم میخوره بازی قشنگی باشه. چه سبکیه رضا؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paiom Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 من اکانت دارم...ولی میزنه اکتیو نیست و شما تا حالا بازی ای نخریدید . اکانتی پسی چیزی داشتین بدین بزنم باید یه بازی رایگان مثل Dota2 رو یکمی دانلود کنی مثلا یکی دو مگ، بعد اکانتت اکتیو میشه و میتونی رای بدی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paiom Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 چه سبکیه رضا؟ سبکش سوم شخص شوتره ولی من زیاد خوشم نیومد، نمیدونم شاید چون ژانر ترسناک و کارتونی زیاد حال نمیکنم، اینم دقیقا هر دو المان رو داره !!! :;-d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 سبکش سوم شخص شوتره ولی من زیاد خوشم نیومد، نمیدونم شاید چون ژانر ترسناک و کارتونی زیاد حال نمیکنم، اینم دقیقا هر دو المان رو داره !!! :;-d: مرسی داداش.دمت گرم.پس احتمالا یه چیز تو مایه های sunset overdrive باید باشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now