siad77sdh Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 آنتی ویروس دیده بان به شما کمک خواهد کرد ویروس ها و تروجان های خطرناک و جدید را از بین ببرد از دیگر امکانات این آنتی ویروس تعمیر ویندوز است که خرابی های به بار آمده ویندوز را تعمیر میکند . این آنتی ویروس قدرتمند ساخت خودم هستش . یکی از مزیت های این آنتی ویروس شناسایی و حذ?? ویروس های است که آنتی ویروس های مطرح جهان مثل نود 32 و … نمیتوانند آنها را شناسایی کنند . ویژگی های آنتی ویروس دیده بان : - از بین بردن ویروس های ایرانی و خارجی جدید و خطرناک - اسکن کردن با سرعتی بسیار بالا - تعمیر مشکلات سیستم از جمله بالا بردن سرعت ویندوز و اینترنت تعمیر برنامه های ویندوزی اعم از ??ولدر آپشن ، تسک منیجر و … - بروزرسانی ماهانه آنتی ویروس از طریق نرم ا??زار - و … دانلود با لینک مستقیم دانلود با لینک غیر مستقیم پسورد : http://www.mehran-system.ir حجم : 9 مگابایت آنتی ویروس ساخت خودم هستش ،نظرات و سوالات خود را بیان کنید،پاسخگو هستم :smi.le: Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 داداش پسوردشو یادت ر??ته بزاری Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now