Jump to content
انجمن پی سی دی

از این پس می توانید DualShock 4 را با Playstation 3 استفاده کنید

Recommended Posts

KillzoneDualShock4-670x502-250x187.jpg

زمانی که شرکت سونی کنسول نسل هشتم خود یعنی Playstation 4 را معر??ی کرد، مسلما در کنار آن نیز چهارمین سری از کنترلر های DualShock به نمایش در آمد. آنها قول این را دادند تا از کنترلر مذکور نه تنها ??قط با کنسول جدید، بلکه در رایانه های شخصی (آپدیت آن مدتی است که منتشر شده)، میکروکنسول ها مانند PlayStation (Vita) TV و کنسول نسل ه??تمی Playstation 3 نیز است??اده کنید. گزینه آخر مدتی می شود که هنوز برای علاقه مندان به DualShock 4 محقق نشده است و آنها همچنان منتظرند که آپدیت مربوطه منتشر شود. با این حال انتظارات به پایان رسیده و برای شما دارندگان Playstation 3 خبرهای خوبی داریم … آخرین قطعه از پازل نیز حل شده است چرا که ا??راد حاضر در سایت Reddit گزارش کرده اند که کنترلر DualShock 4 هم اکنون به صورت بی سیم با کنسول Playstation 3 می تواند ارتباط برقرار کند البته همانطور که حدس زده اید خبری از کارکرد پد لمسی، ویبره و ??رامین اشاره ای نمی باشد. اتصال DualShock 4 به Playstation 3 از طریق بلوتوث صورت خواهد گر??ت (برای شناسایی کنترلر ابتدا باید یک اتصال سیمی برقرار کرد و برنامه Bluetooth Device Manager را اجرا کنید). DualShock 4 در حال حاضر بسیار ابتدایی عمل می کند و اکثر قابلیت های مهم و نمادین آن کاربردی ندارد با این حال چهارمین سری از DualShock را می توان به جرات راحت ترین آن نامید و اگر هم دوست دارید آن را کنسول نسل ه??تمی خود بیاورید، می توان از طریق دانلود جدیدترین آپدیت firmware کنسول Playstation 3 به این مهم دست پیدا کرد.

منبع گیم??ا

مرسی خیلی خبر خوبی بود چون تا چند روز دیگه دارم PS4 میخرم تو این ??کر بودم که میشه دسته pS4 رو به PS3 وصل کرد که این خبر خوب رو بم دادی مرسی سعید جون

مرسی خیلی خبر خوبی بود چون تا چند روز دیگه دارم PS4 میخرم تو این ??کر بودم که میشه دسته pS4 رو به PS3 وصل کرد که این خبر خوب رو بم دادی مرسی سعید جون

چاکرم رضا جون.برای منم عالی بود این خبر.من ??ردا دارم ps4 میخرم و ات??اقا دسته های ps3 هردوش یه مقداری خراب شده و دیگه مثل اولا نیست و بعضی وقتا خودش راه میره و.....منم خیلی از این خبر خوشحال شدم که میشه با این دسته با 3 بازی کرد.

سلام مرسی سعید جان از خبر من همین امروز ps4 رو خریدم عالیه بیشترین چیزی که من رو به خودش جذب کرد دستشه دستش خیلی قشنگه:35i6tub:

سلام مرسی سعید جان از خبر من همین امروز ps4 رو خریدم عالیه بیشترین چیزی که من رو به خودش جذب کرد دستشه دستش خیلی قشنگه:35i6tub:

چاکرم پارسا جون.

ایول داداش تو یه روز زودتر از من خریدی.من ??ردا میخرم.بازی چی خریدی؟چند؟من بین کیلزون و این??یموس موندم.

ب نظر من Infamous رو بگیر سعید

اخه میدونی چیه امین جون من خودم هم این??یموس رو بیشتر دوست دارم ولی این ??کر رو میکنم که این دستگاه دیگه کپی نیست که تا خسته شدم بزنم یه بازی دیگه .واسه همین باید برم سراغ انلاین و کیلزون تو این بخش به مراتب بهتره.

سلام saeed kratos

خواستم بگم (البته اگه ناراحت نمیشی )

دیگه اگه دوست داری سایت p30day رو gamefa تغییر بده :)))

اخه برادر من هرچی پست میزاری از گمی??است

یه ذره خلاقیت به خرج بده یه پست جدیدی چیزی

بنده هرموقعه سر میزنم کل اخبار گیم??ارو شما کپی میکنی

بند قصد توهین ندارم ??قط یه پیشنهاد بود

مو??ق باشی.

سلام عزیزم.??قط بهت خیلی محترمانه میگم بهت هیچ ارتباطی نداره.خودت بقیه ی حر??م رو ب??هم دیگه چون حوصله ی حر?? زدن رو ندارم باهات و اصلا نمیشناسمت و توی انجمن ندیدمت که بخوام بگم هر روز میای و پست هارو میخونی پس به نظرم در اندازه ی نظر دادن نیستی چون از پستهای هر روز انجمن بی خبری.

دوم این که قضاوت با دوستای عزیزم که به خاطرشون میام اینجا.من اخبار مختل?? رو از سایتهای مختل?? و با موضوعات مختل?? که به نظر خودم جالب میاد اینجا میزارم تا دوستام بخونن و لذت ببرن.حر?? شما هم در پایین ترین درجه ی اهمیت برام قرار داره دوست عزیزم با کمال احترام.توهین نبود ها نظرم بود.!!!!!!!!!!!:biggrin2::thumbsup:

چاکرم پارسا جون.

ایول داداش تو یه روز زودتر از من خریدی.من ??ردا میخرم.بازی چی خریدی؟چند؟من بین کیلزون و این??یموس موندم.

سعید جان این??یموس رو بگیر شکم نکن عالیه

چاکرم پارسا جون.

سعید جان این??یموس رو بگیر شکم نکن عالیه ۱۹۰ تومن

یه سوال دارم ( میدونم جان اینجا نیست ولی ببخشید) : من میخوام بازیه این??یموسو اپدیت کنم به اینترنت هم وصلم و ps4 رو آخرین ورژنه میخواستم بدونم چه جوری اپدیتش کنم و از کجا لط??ا کمکم کنید

سلام عزیزم.??قط بهت خیلی محترمانه میگم بهت هیچ ارتباطی نداره.خودت بقیه ی حر??م رو ب??هم دیگه چون حوصله ی حر?? زدن رو ندارم باهات و اصلا نمیشناسمت و توی انجمن ندیدمت که بخوام بگم هر روز میای و پست هارو میخونی پس به نظرم در اندازه ی نظر دادن نیستی چون از پستهای هر روز انجمن بی خبری.

دوم این که قضاوت با دوستای عزیزم که به خاطرشون میام اینجا.من اخبار مختل?? رو از سایتهای مختل?? و با موضوعات مختل?? که به نظر خودم جالب میاد اینجا میزارم تا دوستام بخونن و لذت ببرن.حر?? شما هم در پایین ترین درجه ی اهمیت برام قرار داره دوست عزیزم با کمال احترام.توهین نبود ها نظرم بود.!!!!!!!!!!!:biggrin2::thumbsup:

هر چند که اینو با من نبودی ولی حالا همینطوری میگم:

PS3Hax ======> GameFa ======> P30Day

میگم چه جدی هم گ??تیا.

در ضمن کیلزون بهتره. کیلزون بگیر بجا این??یموس. البته نمیدونم گر??تی یا نه.

هر چند که اینو با من نبودی ولی حالا همینطوری میگم:

PS3Hax ======> GameFa ======> P30Day

میگم چه جدی هم گ??تیا.

در ضمن کیلزون بهتره. کیلزون بگیر بجا این??یموس. البته نمیدونم گر??تی یا نه.

داداش منظور جمله یاولت رو ن??همیدم که اسم سایتها رو نوشتی.

امروز 4 خریدم بالاخره.کیلزون رو هم 170 خریدم.خیلی دو دل بودم ولی اخرش گ??تم چون کیلزون انلاین داره بیشتر میشه وقت گذاشت پاش.این??یموس عالیه ولی ??قط ا??لاینه.

سعید جان این??یموس رو بگیر شکم نکن عالیه ۱۹۰ تومن

پارسا جون کیلزون رو گر??تم چون انلاین داشت.از نظر بازی تک ن??ره این??یموس رو ترجیح میدادم ولی کیلزون چون انلاین داره دیرتر ازش خسته میشم.

سلام saeed kratos

خواستم بگم (البته اگه ناراحت نمیشی )

دیگه اگه دوست داری سایت p30day رو gamefa تغییر بده :)))

اخه برادر من هرچی پست میزاری از گمی??است

یه ذره خلاقیت به خرج بده یه پست جدیدی چیزی

بنده هرموقعه سر میزنم کل اخبار گیم??ارو شما کپی میکنی

بند قصد توهین ندارم ??قط یه پیشنهاد بود

مو??ق باشی.

بچه جون این بجای تشکرت هست کسی اجبارت نکرده بیای داخل انجمن یا تایپیکهایی که کاربران میزارن د??عه دیگه نبینم بجای تشکر بیای به کاربرای گل انجمن مثل سعید انتقاد اینجوری کنی ا??تاد؟؟؟؟

بچه جون این بجای تشکرت هست کسی اجبارت نکرده بیای داخل انجمن یا تایپیکهایی که کاربران میزارن د??عه دیگه نبینم بجای تشکر بیای به کاربرای گل انجمن مثل سعید انتقاد اینجوری کنی ا??تاد؟؟؟؟

داش رضا پرچمت بالاست.ولش کن داداش من خودم جوابشو مودبانه بهش دادم.زیاد به حر?? اینا توجه نکن.سالی یه بار میان انجمن و میخوان یه حر??ی زده باشن.من به عشق خودتون اینجام ??قط.به هر حال ممنون از لط?? و حمایتت مثل همیشه.

رضا راستی حتما برو ps4 ریجن 3 که گر??تی رو عوض کن و ترجیحا 1 بگیر.چون واسه3 غیر از زبونش که میگی ژاپنیه پیدا کردن اکانت شبکه هم تقریبا غیر ممکنه و خیلی بد میشه اینطوری.اعصابم خورد شد گ??تی اینجوری شده امروز.

داش رضا پرچمت بالاست.ولش کن داداش من خودم جوابشو مودبانه بهش دادم.زیاد به حر?? اینا توجه نکن.سالی یه بار میان انجمن و میخوان یه حر??ی زده باشن.من به عشق خودتون اینجام ??قط.به هر حال ممنون از لط?? و حمایتت مثل همیشه.

رضا راستی حتما برو ps4 ریجن 3 که گر??تی رو عوض کن و ترجیحا 1 بگیر.چون واسه3 غیر از زبونش که میگی ژاپنیه پیدا کردن اکانت شبکه هم تقریبا غیر ممکنه و خیلی بد میشه اینطوری.اعصابم خورد شد گ??تی اینجوری شده امروز.

سلام داداش سعید مبارکت باشه ایشالله یه سوال کیلزون گرا??یکش خوبه ؟؟؟ گیم پلی و داستان چی ؟؟ اگه خوبه بگیرمش

آره بابا بچه بجای تشکر اومده ....میگه.والا من ??قط ??کر میکردم ??رق بین ریجن3با ریجن1-2 دکمه عملکردشه گ??تم واسه یه x دایره چه کاریه اینقدر بیشتر پول بدم آخه ps3 هم دکمه عملکردش داره هست که اومد خونه دیدم بله زبونش .....هست.حالا شنبه میرم در مغازش آدمش میکنم شده باشه 1میلیون خرج کنم اون ??روشنده آشغالو آدم میکنم.مگه ریجن 2بهترین نیست بین ریجن ها؟؟؟

سلام داداش سعید مبارکت باشه ایشالله یه سوال کیلزون گرا??یکش خوبه ؟؟؟ گیم پلی و داستان چی ؟؟ اگه خوبه بگیرمش

سلام پارسای عزیز.سلامت باشی داداش.ممنون از لط??ت.کیلزون گرا??یک و گیم پلیش من واقعا محو خودش کرده.بهترین تیر اندازی که تا حالا توی بازیا دیدم واسه همین کیلزونه.داستان هم همیشه توی کیلزون جذاب بوده.حتما بگیرش.

داداش من خیلی راحت ر??تم توی شبکه.یه اکانت بساز و برو توی شبکه.برای من همون بار اول وارد شد.شاید مشکل از اینترنت یا کابل اتصالت باشه.یه کم تلاش کن قطعا وارد میشی تو هم به راحتی.

آره بابا بچه بجای تشکر اومده ....میگه.والا من ??قط ??کر میکردم ??رق بین ریجن3با ریجن1-2 دکمه عملکردشه گ??تم واسه یه x دایره چه کاریه اینقدر بیشتر پول بدم آخه ps3 هم دکمه عملکردش داره هست که اومد خونه دیدم بله زبونش .....هست.حالا شنبه میرم در مغازش آدمش میکنم شده باشه 1میلیون خرج کنم اون ??روشنده آشغالو آدم میکنم.مگه ریجن 2بهترین نیست بین ریجن ها؟؟؟

مهمترین ??رقش توی پیدا کردن کارتهای شبکه هستش که واقعا واسه 2 سخت گیر میاد و واسه 3 هم که اصلا گیر نمیاد.1 از همه بهتره رضا جون توی ایران چون کارتهای شبکه به راحتی پیدا میشه.اره حتما حسابشو برس حرومزاده ی حرومخور رو.

مهمترین ??رقش توی پیدا کردن کارتهای شبکه هستش که واقعا واسه 2 سخت گیر میاد و واسه 3 هم که اصلا گیر نمیاد.1 از همه بهتره رضا جون توی ایران چون کارتهای شبکه به راحتی پیدا میشه.اره حتما حسابشو برس حرومزاده ی حرومخور رو.

یه ??رق دیگه ای که دارن اینه که بیشترین بلو اسکرین و مشکلات اولیه رو ریجن یک داره،

ریجن دو اروپا وضعیت بهتری داره،

ریجن دو ژاپن نه خرابی داده نه خواهد داد: همونطور که هیچکدوم از ps3 ??ت های ژاپنی خرابی نداشتند!

البته لازم به ذکره ps هیچوقت خراب نمیشه.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...