saeed kratos Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 (edited) به گزارش جهان به نقل از مهر، کریستیانو رونالدو زمانی که از مدل موی جدید خود پرده برداشت این سوال به ذهن خیلی ها خطور کرد که دلیل آن چه بوده است. یاهو در گزارشی که به تازگی منتشر کرده از علت این امر پرده برداشته که در حمایت از یک کودک اسپانیایی به نام "اریک اورتیز کروز" است. در مطلبی که روی توییتر این بازیکن قرار گر??ته، مشخص شده که طرح زیگزاگ مانندی که روی سر رونالدو نقش بسته اعلام همبستگی با این کودک است که به تازگی از ناحیه سر تحت عمل جراحی قرار گر??ته است. مغز اریک دچار مشکل غشایی است تا آنجا که در روز ۳۰ بار مورد حمله قرار میگیرد. بر پایه این گزارش، کریستیانو رونالدو که توپ طلای برترین بازیکن سال جهان را برنده شد، ۸۳ هزار دلار برای سلامتی این کودک هزینه کرده است. ا??رادی که میخواهند تحت عمل جراحی مغز قرار گیرند، باید سر خود را بتراشند و به همین منظور رونالدو بدین شکل خواسته حمایت خود با اریک را اعلام کند. منبع چهان نیوز Edited June 28, 2014 by saeed kratos Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 28, 2014 Author Share Posted June 28, 2014 دم هر چی لوطیه گرم.بهترین بازیکن جهان باشی و اینقدر خاکی و درستکار و مهربون باشی ایول داره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 حرکتش واقعا عالیه.دمش گرم.بیچاره پسره :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abs92 Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 واقعا دمش گرم.من ??کر نمیکردم رونالدو انقد با مرام و خاکی باشه.ایولا رونالدو . ایولا داش سعید که خبرای جالبی میذاری Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 28, 2014 Author Share Posted June 28, 2014 واقعا دمش گرم.من ??کر نمیکردم رونالدو انقد با مرام و خاکی باشه.ایولا رونالدو . ایولا داش سعید که خبرای جالبی میذاری چاکرتم عباس جون.ایولا خودت که یه دونه ای. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abs92 Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 چاکرتم عباس جون.ایولا خودت که یه دونه ای. قربون تو داداش Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 مرسی بابت خبر سعید جون.آقا واقعا" دمش گرم من که عاشقشم عشقه cr7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 28, 2014 Author Share Posted June 28, 2014 مرسی بابت خبر سعید جون.آقا واقعا" دمش گرم من که عاشقشم عشقه cr7 چاکرم داش رضای عزیز.این بشر واقعا یه اسطوره اس توی همه ی زمینه ها.واقعا عاشقشم در حد کاپیتان ??رهادمون. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahdi10 Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 خاسته خودی نشون بده 83 دلار که واسه اون چیزی نیس Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali5 Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 همون که هزینه کرده و اهمیت داده خودش خیلی . حالا مسی چی ؟؟؟ خاک توسرش. حالا اینو گ??تم دعوا نشه ??قط نظره من هست. تاپبک خواهشا خراب نشه که زحمات داداش سعید بر باد بره .ممنون:w00t: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammads77 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 صر?? نظر از میزان هزینه ای که کرده باید به ماهیت عمل و کاری که انجام داده توجه کنیم...بهترین و مشهورترین بازیکن و البته محبوب ترین میاد و بخاطر یه نی نی اینگونه تغییر ظاهر میده و با کودک و خانوادش همدردی میکنه... نمیخوام مقایسه کنم ولی وجدانا چندتا از بازیکنان کشورمون که هیچکدوم به 10درصد شهرت و قدرت و مهارت بازی اشخاصی مثل رونالدو نمیرسن, جواب سلام مردم رو میدن!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammads77 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 البته سعید جان 83هزار یورو نه دلار...یورو هم که بالاتر از دلاره الان و بخوای به دلار حسابش کنی چیزی بالاتر از 100هزار دلار هم میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 دمش گرم خیلی با مرامه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now