saeed kratos Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 به تازگی برخی از نمرات بازی Valiant Hearts: The Great War منتشر شده که نشان از عنوانی مو??ق دارد.این عنوان توسط UbiArt ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود.این بازی توسط سازندگان رایمن و ??رزند روشنایی ساخته میشود.شما میتوانید لیست نمرات را در ادامه مشاهده کنید. تا به اینجا متااسکور بازی ۷۸ میباشد. لازم به ذکر است،متای بازی هر لحظه ممکن است تغییر کند،ا??زایش و یا حتی کاهش بیابد. IGN ۷٫۷/۱۰ GameSpot ۸/۱۰ Eurogamer ۷/۱۰ Game Informer ۷/۱۰ PC Gamer ۶۵/۱۰۰ Rock Paper Shotgun No Score Destructoid ۹/۱۰ Gamesbeat ۸۵/۱۰۰ CVG ۸/۱۰ Joystiq ۵/۵ EGM ۸/۱۰ NowGamert ۷٫۵/۱۰ Gamereactor ۸/۱۰ OXM ۶/۱۰ GamesRadar ۳٫۵/۵ The Escapist ۴/۵ Digitally Downloaded ۵/۵ Strategy Informer ۹/۱۰ SpazioGames ۷۵/۱۰ The Escapist – ۴/۵ منبع پارسی گیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 واقعا این بازی زیباست.تریلرهاش نوید یه بازی ??وق العاده رو میده.البته از سازندگان rayman legends همین انتظار هم میره.حجمش هم کمه و من دارم دانلودش میکنم.حتما اگه میتونید بازیش کنید چون واقعا بازی زیبا و دردناکیه که تلخی های جنگ رو نمایش میده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now