drmikhin Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 سلام دوستان دیروز بعد از نصب spoofer 4.60 روی cfw rebug 4.46.1 دستگاهم red screen شد .خواهشا کمک کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 نیاز به دانگرید سلام این باید دانگرید کنید دوست من! rogero cfw downgrader رو دانلود کنید تاپیک دانگرید توسط مرتضی روی سایت هست میتونید پیدا کنید و مراحلش رو پیش برید! ??قط از ??ایل pkg زیر بعد از گذروندن هر مرجله است??اده کنید! درضمن دستگاهتون رو حتما QA Flag کنید! اگر ریباگ بودید که QA شده ولی دریغ نکنید و مجددا QA کنید! ??ایل رو براتون ضمیمه کردم! اول cfw rogero 3.55 downgrader رو نصب کنید بعد ??ایل rsod.pkg و اجرای اون و بعد qa که تو تاپیک دانگرید توضیح داده شده است! سوالی بود بپرسید خوشحال میشم کمکتون کنم! :x تاپیک دانگرید: http://forums.p30day.com/t5662.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmikhin Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 دادا من cfw rogero 3.55dg رو دی ال کردم ولی system update که میزم هنگ میکنه باید چیکار کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 از ریکاوری نصب کنید! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmikhin Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 داداش گلم وقتی رد اسکریین باشی ??قط میتونی از safe mode است??اده کنی Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 داداش گلم وقتی رد اسکریین باشی ??قط میتونی از safe mode است??اده کنی داداشم شما وقتی دانگریدر رو دانلود کردید وارد ریکاوری بشید بعد با system update دانگریدر رو نصب کنید و وارد مراحل بعدی بشید! دعا کنید با نرم ا??زاری مشکلتون حل بشه rsodfix.pkg که دادمتون رو ??راموش نکنید! اگر بعد از چند روز که درست بود دوباره رد شد یا سیو هاتون قابل خوندن نبود(این مشکل برای خودم پیش اومده) باید ببرید تعمیرات! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmikhin Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 دادا سیستم آپدیت میزنم تو همون ریکاوری ولی هنگ میکنه دیگه ??ک کنم باید برم پشت شهرداری داداشم شما وقتی دانگریدر رو دانلود کردید وارد ریکاوری بشید بعد با system update دانگریدر رو نصب کنید و وارد مراحل بعدی بشید! دعا کنید با نرم ا??زاری مشکلتون حل بشه rsodfix.pkg که دادمتون رو ??راموش نکنید! اگر بعد از چند روز که درست بود دوباره رد شد یا سیو هاتون قابل خوندن نبود(این مشکل برای خودم پیش اومده) باید ببرید تعمیرات! Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 دادا سیستم آپدیت میزنم تو همون ریکاوری ولی هنگ میکنه دیگه ??ک کنم باید برم پشت شهرداری ببر برات تعمیرات اوکی کنند! اگر تهرانی بگو آدرس بدمت! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmikhin Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 ببر برات تعمیرات اوکی کنند! اگر تهرانی بگو آدرس بدمت! داذا ش اگ 355 notheros rsod pup داری دمت گرم لینکشو بذاز خیلی گشتم سالم پیدا نکردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now