ali2013 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 مدتی پیش بود که یک دموی ۳۰ دقیقه ای از عنوان Metal Gear Solid V : The Phantom Pain منتشر شد و تحسین منتقدان و سایت های بزرگ را به دنبال داشت. حال تصاویر جدیدی از این نمایش در کنار ۳ تصویر اختصاصی از تحول شخصیت اسنیک، متال گیر و وسعت بازی در مرور زمان منتشر شده است اگر صبر دارید این عکس ها رو نگاه کنید :) من که دارم میمرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 واقعا این کوجیما یه روانیه نابغه اس توی بازی سازا. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted June 24, 2014 Author Share Posted June 24, 2014 واقعا این کوجیما یه روانیه نابغه اس توی بازی سازا. آره والا من دیگه طاقت ندارم یکی منو بگیره :icon_346[1]: تجربه این بازی ??قط روی ps4 میچسبه :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 کوجیما ترکونده بی صبرانه منتظر این بازیم و تجبرشو انشالله میخوام تو ps4 داشته باشم.مرسی علی جان .:za4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 عجب ! :tongue: ps4 هک شد باید حتما بخریم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now