Jump to content
انجمن پی سی دی

برترین بازی های e3 از نگاه سایت پردیس گیم

Recommended Posts

آیا طر??داران خوششان می آید؟اگر در ??روش نامو??ق باشیم چه؟اگر تلاش هایمان با شکست روبرو شود چه؟ما ??رصتی بزرگ داریم.بزرگ ترین ??رصت دنیا.این جا زمانیست که باید دل ها را تصاحب کرده و مال خود کنیم.این جا مکانیست که تمام دنیا ما را نگاه خواهد کرد.این جا بزرگترین گردهمایی بازیباز های دنیاست.این جا جاییست که باید بهترین عملکردمان را داشته باشیم.اینجا دیگر جای کم کاری نیست.اینجا لس انجلس، E3 2014 است.

در این مقاله سعی بر این داریم 5 نمایش برتر E3 2014 را معر??ی کنیم.امسال نمایشگاهی بسیار بهتر از 2 سال اخیر را شاهد بودیم و این نمایش ها نوید یک دوره طلایی از صنعت بازی را می دهد.

(انتخاب ها بر اساس سلیقه شخصی هر دو نویسنده است و به ترتیب نیست)

FarCry 4

اگر نگوییم یکی از خیره کننده ترین نمایش ها بود بی انصا??ی کرده ایم.بر عکس نسخه قبل این بار بخش های سینمایی مانند گیم پلی چشم ها را خیره نکرد.بخش سینمایی نمایش FarCry 4 را می توان مخلوطی از بی ذوقی و تقلید یاد کرد.این بار بر خلا?? تریلر نسخه قبل که پر بود از خلاقیت و هیجان و زیبایی،با یک تریلر دقیقا کپی شده از سال قبل و با یک کاراکتر من??ی بسیار شبیه به Vaas طر?? هستیم.باز هم چاشنی جنون مخلوط با بازیست و کاراکتر اول من??ی کاملا یک دیوانه است.حالت حر?? های او و عملکرد هایش دقیقا مانند Vass است که شخصا نمی توانم بپذیرم.

اما در مورد گیم پلی ماجرا ??رق می کند.حیرت انگیز را با کدام معیار تعری?? می کنید؟با هر تعری?? و معیار FarCry4 ??وق العاده است.محیط بازی و گیم پلی آن بسیار عالی است.تیر اندازی ها کمی واقعی تر شده و به نظر می رسد که بازی هم کمی آسان تر شده و این بار تعداد دشمنان روبرویتان چند برابر گذشته است و مجبور هستید بیشتر از نسخه های قبل از المان های جانبی محیط است??اده کنید.قابلیت هایی نظیر لگد زدن به اجسام و تیر اندازی از درون ماشین و پرواز با کایت و گلایدر ها بخشی از توانایی های کاراکتر بازی در نمایش ارائه شده می باشد.از نکات دیگر گیم پلی نقش داشتن حیواناتی نظیر ??یل در حین اکشن است.از لحاظ گرا??یکی هم بازی حیرت انگیز است.FarCry همیشه سرآمد گرا??یکی بازی های اول شخص بوده.به نظر می رسد اوضاع در نسل جدید هم به همین منوال است. FarCry 4 یکی از بهترین نمایش های بازی های E3 را دارا بود.تا آمدن این بازی باید صبر کرد.کاری که از تمام کردن بازی بر روی Hard سخت تر است.

x360-c01.jpg

Uncharted 4:A Thief’s End

زمانی که با امیر بر سر نوشتن این مطلب بحث می کردیم،صحبت بر این بود که Uncharted 4 هنوز نمایش کاملی نداشته که آن را به عنوان یکی از برترین ها انتخاب کنیم.اما بعد از آن دوباره تریلر بازی را دیدیم و نظرمان عوض شد.انتظارتان از PS4 چیست؟رویاهایتان را براورده کند؟Uncharted 4 هرآن چه است که می توان خواست.??کر میکنم Uncharted 4:A Thief`s End مانند شعار برند سونی کاری می کند تا به آن ایمان آورید.

drake2.jpg

Batman:Arkham Knight

برای خودم عجیب بود.من هیچ گاه بازی بتمن را آن چنان دوست نداشتم و آن قدر با آن ارتباط نمی گر??تم و بروس وین بازی همیشه در پس ذهنم محکوم به شکست در برابر تصویر بروس وین نولان بود.اما این بار بازی کمی اوضاعش بهتر است.بازی آن حس بتمن بودن در شهر را به گیمر می دهد و به نظر می رسد آزادی عمل بسیار بیشتر از نسخه های قبل است.گرا??یک بازی جدا از این که بسیار خوب است،بسیار شبیه به دنیای کمیکی بتمن است.نور پردازی بسیار بهتر از نسخه قبل است و به نظر می رسد کاراکتر های من??ی پر جزییات تر و بهترند.البته این نکته را عنوان می کنم که هنوز هم بعید می دانم از لحاظ شخصیتی با بروس وین بهتری طر?? باشیم.اضا??ه شدن Bat Mobile و تخریب پذیری بالای شهر از نکاتیست که بازی را از قبل جذاب تر می کند.اکشن کاملا مانند نسخه قبل است و تا به الان تغییراتی ندیده ایم.اما امیدوارم نوآوری هایی در این بخش ببینیم.

Batman-Arkham-Knight-Still-1.jpg

The Witcher 3:Wild Hunt

به شخصه بازی های RPG را بسیار دوست دارم و معمولا برای بازی کردن این نوع از بازی ها بسیار اشتیاق دارم.اما این بازی دیگر انتهای RPG است.به نظر می رسد یکی از زیباترین و پر جزییات ترین بازی های نقش ا??رینی تاریخ بازی های رایانه ای منتشر خواهد شد.بازی از لحاظ گیم پلی و گرا??یک پیشر??ت هایی شگر?? کرده است.ا??کت های گرا??یکی بزرگترین جلوه را درون بازی دارند و به شخصه زمانی که مخلوط خون و آب را در مرور زمان در بازی دیدم،به قدرت این نسل ایمان آوردم.این بازی هم به مانند بازی های دیگر به نظر می رسد آسان تر شده است و می توان درگیری ها را سریع تر و آسان تر و به مراتب خشن تر تصور کرد.Boss Fight ها به مانند گذشته خو??ناک،زیبا و پر جزییات هستند و جنگیدن با آنان لذتی شگر?? خواهد داشت.به نظر می رسد سیستم Upgrade بازی کمی دچار تغییر شده.در این که تغییرات،بازی را گسترده تر کرده شکی نیست؛اما امیدوارم تغییرات بازی را خراب نکند.

the_witcher_3_wild_hunt_6.jpg

Dragon Age:Inqusition

نسخه قبل Dragon Age را مرگ بدانید و دلیل آن را تمرکز Bioware بر روی Mass Effect بخوانید.اما می توان این نسخه را رستگاری پس از مرگ خواند.نمایش های زیادی از بازی منتشر نشده.اما این امر مشخص است که بازی بسیار پر جزییات تر و کاراکتر ها با تعدادی ??راوان در بازی حضور خواهند داشت.است??اده از موتور گرا??یکی جدید باعث شده تا گرا??یک بسیار عالی به نظر برسد.جو تریلر به نظر می رساند که بازی به نسخه Origins نزدیک تر شده است و می توان آن را بازگشتی مثبت به نوستالژی های زیبای گذشته خواند.

walls_dragon_age_3_inquisition_02_1920x1200.jpg

The Division

هیچ وقت دل خوشی از Ubisoft نداشتم و معتقدم مقصر اصلی ا??ت کی??یت سری Assassin’s Creed و تبدیل آن از یک شاهکار به یادماندنی به یک بازی روتین هر ساله،سیاست های پول پرستانه آن هاست.اما نمی توان انکار کرد که Ubisoft با The Division قرار است کارهای بزرگی در بازی های آنلاین انجام دهد.نمایش گیم پلی منهتن ??وق العاده بود و مکانیزم های جالب و تنوعی برای از پیش رو برداشتن دشمنان ارائه شد.از نظر ??نی هم که بازی واقعا عالی است و به خصوص انیمیشن ها روان و انعطا?? پذیر طراحی شده اند.اگر The Division یک بمب تبلیغاتی دیگر از Ubisoft نباشد،به راحتی می تواند به یکی از بهترین بازی های آنلاین تبدیل شود.

wallpaper-2854414.jpg

Batman:Arkham Knight

علاقه من به سری Batman نه به بازی ها و نه به ??یلم هایش،بلکه به Comic هایش بر می گردد.بر خلا?? اکثر بازی های ساخته شده از Comic Book ها که سرنوشتی مشابه با بازی های ساخته شده از روی ??یلم ها دارند،Batman غالبا حضوری مو??ق داشته.به خصوص از سال 2009 که Rocksteady با ساخت Arkham Asylum روح تازه ای به این مجموعه بخشید و مو??قیت های ??وق العاده ای با این نسخه و نسخه بعدی اش کسب کرد.من بعد از نسخه Arkham Origins دیگر اعتقادی به این سری نداشتم و احساس کردم که این بازی نیز دچار ورطه تکرار شده.اما نمایش بسیار زیبای Arkham Knight نظرم را عوض کرد.اسکلت کلی گیم پلی همان است که قبلا تجربه کرده ایم.اما بازی به معنای واقعی یک Open-World است و شهر Gotham با جزییاتی خیره کننده طراحی شده.سازندگان می توانند با بهره بردن از این مسئله که مخاطب را واقعا در نقش "بتمن" قرار دهد که در گاتهام به مبارزه با جنایتکاران می پردازد،یک اثر به یادماندنی خلق کنند.چه کسی است که نخواهد این حس را تجربه کند؟

1394852905-8.jpg

FarCry 4

FarCry جزو ??رنچایزهای مورد علاقه من است.از همان نسخه ابتدایی که توسط Cryteck ساخته شده بود،به نظرم یک اکشن مت??اوت را ارائه می داد.در نسخه های دوم و سوم متاس??انه بازی اسیر تبلیغات بی حد و حصر و همیشگی Ubisoft شد و با وجود نمایش های بعضا خارق العاده،محصول نهایی آن قدر ها هم شاهکار نبود.با این وجود FarCry به خصوص در نسخه سوم حر?? های زیادی برای گ??تن داشت و حال در نسخه چهارم هم می توانیم بگوییم بلندپروازی های جدیدی دارد.نمایش سینماتیک بازی بسیار زیبا بود و هرچند می توان تقلید کاراکتر من??ی داستان از کاراکتر Vaas در نسخه سوم را به باد انتقاد گر??ت،اما انصا??ا تریلر سینماتیک بازی به خوبی جو دیوانه وار حاکم را معر??ی کرد.اما بهتر از آن،نمایش گیم پلی بازی بود که مملو از المان های جدید و دستاورد های ??نی خیره کننده است."محیطی با این وسعت و این گرا??یک خیره کننده؟امکان ندارد!".احتمالا این جمله به ذهن هر شخصی که نمایش گیم پلی بازی را دیده باشد،می رسد!

Far-Cry-4-Wallpaper-Background-HD.jpg

Metal Gear Solid V:Phantom Pain

واقعا نمی توان گ??ت صنعت بازی تا چه حد مدیون هیدئو کوجیماست.او یکی از بازیسازان پیشتاز در زمینه داستان سرایی و همچنین ارائه تکنولوژی های مدرن در زمینه ??نی است.برای پنجمین بار کوجیما باز هم سطح جدیدی از قدرت ??نی بازی اش را به رخ کشید تا همگان بدانند غیبت چند ساله وی(که صر?? طراحی موتور Fox Engine شد) بی دلیل نبوده است.نمایش بازی بسیار باشکوه و از جنس نسل بعد بوده است.باز هم قرار است با Big Boss همراه شویم و ظاهرا این بار کوجیما می خواهد نقطه تغییر شخصیت او از یک قهرمان ملی به یک تروریست را نمایان کند؛پازلی که تکه های اولیه اش در قسمت سوم و نسخه های Portable Ops و Peace Walker قرار داده شد و اکنون Phantom Pain همان قطعه اصلیست.

24.jpg.jpg

Uncharted 4:A Thief’s End

قبلا درباره نسخه جدید Uncharted در مقاله ای صحبت کرده بودم.اختتامیه کن??رانس Sony دقیقا همان چیزی بود که مخاطبان می خواستند؛نسخه چهارم یکی از بهترین بازی های نسل ه??تم یعنی Uncharted.نمایش بازی با این که بسیار کوتاه بود،اما آن قدر عالی بود که ن??س ها را در سینه ها حبس کرد و ثانیه شمارها را برای تریلر جدید آن به کار انداخت.از نظر گرا??یکی بازی ورای تصورات است و حتی بهترین CG های حال حاضر نیز در برابر عظمت گرا??یک بازی ناتوان هستند.طبق گ??ته های سازندگان بازی قرار است شاهد نرخ ??ریم 60 بر روی رزلوشن 1080p باشیم و البته سازندگان تلاش می کنند تا ??ریم ریت بالاتر از 60 را ارائه دهند!برای انیمیشن های صورت هم از تکنولوژی جدیدی است??اده شده که به راحتی سطح کی??ی انیمیشن ها را به بعد جدیدی می برد.A Thief’s End دقیقا همان بازی ای بود که پس از دیدنش گ??تم:خدای من!این بازیست یا ??یلم؟

uncharted-4-a-thiefs-end-e3-2014-trailer-1280x587.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...