mhossein Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 بیزینس اینسایدر خبر داده است که دختربچهای به کار??رمای پدرش که گوگل باشد، نامهای نوشته است و درخواست کرده است که به جز روز شنبه، یک روز دیگر تعطیلی به پدرش داده شود. او از گوگل خواسته بود که چون روز چهارشنبه مصاد?? با تولد پدرش است، به درخواستش ترتیب اثر داده شود. جالب است که رئیس پدر این دختر، این نامه کودکانه صادقانه را جدی گر??ت و به جای یک روز، یک ه??ته به پدر مرخصی داد! سخنگوی گوگل صحت این دو نامه را تأیید کرده است. منبع: پزشک Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 ملت هر کاری تو دنیا میکننرسانه ای میشه!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhossein Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 ملت هر کاری تو دنیا میکننرسانه ای میشه!!! باید رسانه ای بشه این کار! تو با این خط بچگانه به یکی از شرکت های ایرانی (شرکت های کوچیک) نامه بنویس ببین اصلا مدیر می خونه این نامه رو یا نه؟! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amirfathi Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 دست خط بچه ؟ تو اداره های ایران مگه میشه حق و گر??ت ؟ ملت هنوز پول ماموریت انتخابات ریاست جمهوری و نتونستم بگیرم جالب اینه نیرو پیمانکاری بودم 6 ماهه اخراج شدم و هنوزم به حقم نرسیدم به خدا ماله پارسال هم نتونستم بگیرم اونم از وزارت ن??ت و ??رمانداری ..... حالا یه بچه تو خارج این همه ارزش داره وای به حاله ما و مملکت ما Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 باید رسانه ای بشه این کار! تو با این خط بچگانه به یکی از شرکت های ایرانی (شرکت های کوچیک) نامه بنویس ببین اصلا مدیر می خونه این نامه رو یا نه؟! شک نکن بابای دختره رو تنبیه هم میکنن چه برسه به مرخصی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elin Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 نه ات??اقا..خیلی هم واقعیته.توو ایران این چیزا غیر طبیعیه .من بودم رو خرید گل هم براش ??کر میکردم..خیلیم رمانتیکه Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 شک نکن بابای دختره رو تنبیه هم میکنن چه برسه به مرخصی. سلام سعیذ جون خوبی داداش چی شده باز برگشتی؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 حرکت جالبی بود اون ص??حه گوگل که پاسخ ریسه است از کجا اومده؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now