datis Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 چندی پیش DLC جدیدی برای عنوان Battlefield 4 از سوی سازندگان با نام Dragon's Teeth معر??ی شد و با این حال اطلاعات آنچنان زیادی از آن منتشر نشد. امروز پس از لیک شدن تاریخ عرضه ی این DLC از سوی یکی از کاربران شبکه ی اجتماعی Twitter , شرکت EA خود در شبکه ی Origin تاریخ عرضه ی آن را ماه جولای که ماه آینده می باشد , اعلام کرد. این DLC شامل 4 نقشه ی جدید , اسلحه های جدید , وسایل نقلیه ی جدید و مود های جدید خواهد بود. با وجود اینکه شبکه ی Origin در اعلام تاریخ عرضه ی عناوین خود آن چنان دقیق نیست اما اکثر مواقع ماه عرضه ی بازی های مختل?? را به درستی اعلام می کند و البته هنوز روز دقیق عرضه ی این DLC منتشر نشده است و باید منتظر اطلاعات بیشتر از آن باشیم. منبع:پردیس گیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 خوش بحال اونایی که میتونن بخرن این dlc هارو. من رو ps3 معمولی بازی میکنم آنلاینو :sweat: 50 دلار ??قط پرمیوم میخاد که تو این دزد بازار سایتای اینترنتی کلا باید از خیلی هزینه های زندگیم بزنم. خدا لعنت کنه اونایی که باعث این گرونیاو تحریمان.متاهل باشی درک میکنی چی میگم Link to comment Share on other sites More sharing options...
erfan 78 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 داداش تو اینترنت بزن دانلود دی ال سی china rising برای PS3 چهارمین نتیجه برو پکیج پرمیومو دانلود کن Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 من کنسول اورجینال آنلاین میزنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 22, 2014 Author Share Posted June 22, 2014 من کنسول اورجینال آنلاین میزنمبعد بگو بچه مایه نیستم Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 اورجبنال که ارزونتره برادر من Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now