Jump to content
انجمن پی سی دی

بازی های مستقل برتر که شاید راحت از کنارشان گذشتید!

Recommended Posts

هر ساله بازی هایی هستند که بی سر و صدا و گاهی بدون هزینه هنگ??ت عرضه شده و لحظات شاد و م??رح و گاهی اوقات نیز ترسناک و دلهره اور را برای شما به ارمغان می اورند.همچنین عنوان های عجیب غریب هم کم نیستند.بازی های زیادی هم هستند که جنبه اموزشی دارند و تجربه ان ها خالی از لط?? نیست.اما کسانی هم هستند که بیشتر وقت خود را پای بازی های پر خرج و گرا??یکی میگذرانند و اصلا روحشان هم خبر ندارد چه عنوان های زیبا و ارزشمندی را از دست داده اند.پس اگر شما از ان دسته از ا??راد هستید حتما این مقاله را مطالعه کنید تا بیشتر با سبک و سیاق این مدل از بازی ها اشنا شوید.

Limbo Play Dead

Limbo یا همان برزخ روایتی زیبا از زندگی پسرکی میباشد که در یک دنیای سیاه و س??ید در میان موجوداتی که تنها مرگ اورا میخواهند گیر ا??تاده است و پیوسته در حال تلاش برای رسیدن به هد?? خود از هر خطری عبور میکند.Limbo مانند ??یلمی است که بدون نیاز به یه کلمه داستان را برای مخاطبش بازگو کرده و تجربه شیرینی است که به همین راحتی از یاد نمیرود.پایه و اساس گیم پلی در دو کلید خلاصه میشود.عبور از موانع پلیت??رمینگ حل معماها و ??رار کردن از دست خطراتی که هر لحظه پسرک را هد?? قرار داده اند تنها کاری است که شما در طول بازی باید انجام دهید که در نوع خودش جذاب است.نیمه اول بازی صحنه های زیبا و همچنین معماهای به یاد ماندنی زیادی دارد.مانند عنکبوت بزرگ جثه ای هر لحظه خطرش احساس میشود و ??رار کردن از پاهای تیز او به همین راحتی نیست.در طول بازی موزیک خاصی پخش نمیشود و تمرکز اصلی صدا گذاری بازی بر روی حرکات بازی باز میباشد که همین امر باعث شده بازی کن بیشتر احساس تنهایی کند.اما رنگ بندی بازی تنها بر دو رنگ خلاصه میشود.سیاه و س??ید ! شاید تعجب کنید اما گرا??یک Limbo چیزی ??را تر از دو رنگ است.جلوه های گرا??یکی و حرکت ۳d اجسام قابل تحسین است.در نهایت Limbo اثری ماندگار و خاطره انگیز است که هیچ وقت از یادتان نخواهد ر??ت… u73603_limbo__never_alone_by_cautiousredlips-d5ionmc.png

Machinarium Amanta Design

گاهی در میان هیاهوی شرکت های بزرگ و پروژه هایی که شاید ده ها سال و میلیون ها دلار برای ان ها صر?? شده است بازی های کوچکی با کم ترین امکانات و مدت زمان کم ساخته میشوند که حتی یک قدم جلو تر از همان بازی های بزرگ هستند.یکی از همان بازی ها که در مدت زمان کم و امکانات کم وارد صنعت گیم شده است Machinarum نام دارد.داستان این بازی در دنیایی ات??اق می ا??تد که رباط ها هم احساسات دارند , گریه میکنند و میخندند و حتی عاشق میشوند.رباط قصه ما هم پس از وقایعی به سطل زباله شهر منتقل شده و اجزای بدنش بین زباله ها پخش میشود.او در اولین قدم باید اجزای بدنش را با است??اده از تر??ند های خاص بدست اورد و پس از ان برای راهی شهر میشود.اما در طر??ی دیگر رباط کوچولوی ما درگیر نقشه های شیطانی باندی میشود که قصد دارند برج شهرداری رو از بین ببرند.داستان بازی در نوع خودش جالب است و لحظات جالب و دیدنی برای شما رقم میزند.گیم پلی بازی به سبک بازی های ماجرایی و کلیک و اشاره میباشد.وظی??ه شما در بازی گشت و گذار در مناطق مختل?? حل کردن معما های گوناگون و جمع اوری وسایلی است که در بیشتر مواقع به کارتان می اید.معماهای بازی چنان پیچیده و جذاب هستند که پس از حل کردن هرکدام از ان ها به هر روشی احساس خشنودی میکنید.همچنین یک مینی گیم جالب برای کسانی که توانایی حل کردن برخی معماهای سخت و طاقت ??رسا را ندارند طراحی شده که ان هم خالی از لط?? نیست.صدا گذاری بازی نیز در چند موزیک زیبا و صدا های مربوط به رباط ها خلاصه میشود به طوری که هیچ دیالوگی توسط رباط ها رد و بدل نمیشود.داستان بازی در به وسیله تصاویری روایت میشود که از ذهن رباط ها منشا میگیرند.در نهایت Machinarum تجربه ایست بی نهایت لذت بخش و خاطره انگیز که خیلی حتی اسم ان را هم نشنیده اند.پس هر چه سریع تر ان را تهیه کنید و از ان لذت ببرید.

s141790_machinarium-wallpaper-cover-1920x1200.jpg

Botanicula Amanta design

Botanicula مانند عنوان قبلی این استودیو یک عنوان اموزنده و زیباست!نه اسلحه ای برای شلیک و نه بمبی برای ??رستادن جایی بر روی هوا!اما تا دلتان بخواهد جای جای بازی گل و گیاه و موجودات عجیب و قریب وجود دارد.ریشه اصلی داستان در مورد ویروسی است که یک درخت بزرگ را هد?? خود قرار داده و قصد دارد با خوردن بذر های موجود در درخت قدرتش را ا??زایش دهد.اما در هنگامی که قصد خوردن اخرین بذر موجود در درخت را دارد بادی وزیده میشود و ان بذر به پایین پرتاب میشود و و خوشبختانه بر روی سر یکی از ساکنین ان درخت ??رود میاید.در همین حین او نیز که از ماجرا بو برده اهالی درخت را خبر میکند تا با کمک یکدیگر ان بذر را به جای امن دور از دست ویروس ببرند.داستان بازی خوشبختانه نیازی به وارد بودن شما به زبان اینگلیسی ندارد و به صورت تصویری و هنری روایت میشود.شما در بازی کنترل ۵ موجود که هر کدام خصوصیت های ویژه خود را دارند بر عهده دارید.در Botanicula معماهای زیادی برای حل کردن وجود دارد که هر کدام از این معماها مخصوص یکی از اعضای گروه است.موسیقی متن بازی بسیار خارق العاده کار شده و حتی اگر از چیزی ناراحت و غمگین باشید روحیه ای تازه به شما میدهد.عنوان Machinarum به خوبی توانست زندگی رباط ها را به نمایش بگذارد و حال زندگی گیاهی و گروهی از گیاهان را تجریه خواهید کرد.پس منتظر چه هستید؟؟سریعا ان را تهیه کرده و یک ماجراجویی زیبا در دنیای گیاهان را تجربه کنید

u252673_bot5b.jpg

Don’t Starve Klei Entertainment

در یک مکان ناشناخته به هوش میایید.ناگهان ??ردی با ظاهری عجیب که بالای سر شما ایستاده به شما در مورد خطراتی که در این مکان پیش روی شما هستند توضیح میدهد و نا گهان غیب میشود.حالا شمایید و یک دشت پر از موجودات عجیب و غریب ! با کنجکاوی قدم برمیدارید و ایتم جمع اوری میکنید.ناگهان موجودی ناشناخته به شما حمله ور شده و کشته میشوید!پس باید بازی را از نو شروع کنید.Dont starve یا گرسنگی نکش عنوانی است که هر بازی کنی در نوبت اول ان را یک بازی کوچک و بی ارزش خطاب میکند.اما گستردگی بیش از حد دنیای Don’t starve باعث شده تا هر بار بازی را از نو شروع میکنید دیگر با همان محیط قبلی سر و کار نداشته باشید.محیط بازی به صورتی است هر بار به صورت تصاد??ی شکل میگیرد.اما گیم پلی بازی نیز یک تجربه نو به شمار می اید.زیرا شما بدون هیچ اموزشی بازی را در یک مکان بزرگ شروع میکنید و باید برای بقا از موجودات زنده و گیاهان تغزیه کرده و مواظب سلامتی خود باشید.همچنین بازی دارای پایان خاصی نمیباشد.اما محیط بی پایان و شخصیت های ازاد شدنی بسیار باعث شده اند تا بازی به مرور زمان تکراری نشود.ممکن است هر بار که در محیط جست و جو میکنید یک شی یا یک موجود نا شناخته را کش?? کنید.پس هر چه سریع تر بازی را از منابع معتبر تهیه کرده و به گشت و گذار در یک دنیای بزرگ بپردازید و برای بقای خود تلاش کنید. n152445_dontstarve0430131600jpg-acb566.jpg

Vector Nekki

پارکور ورزشی است که طر??داران خاصی دارد.من به شخصه از تماشای نمایش پارکور بازان لذت میبرم.در همین رابطه عنوانی با نام Vector به تازگی بر روی سیستم عامل گوشی و ویندوز عرضه شده است که ریشه و اساس ان مربوط به پارکور میباشد.داستان بازی در مورد ??ردی به نام Vector است که یک روز از بردگی خسته شده و پا به ??رار میگذارد.در همین حین ا??رادی نیز از ان شرکت به دنبال او میا??تند و شخصیت اصلی نیز باید با است??اده از حرکات پارکور از دست ان ها ??رار کند.بازی گیم پلی ساده و در حین حال سختی دارد که بستگی به تمرکز شما بر روی موانع دارد.برای به پایان رساندن یک مرحله تنها کا??ی است با است??اده از جهت ها موانع را رد کرده و خود را به اتاق اخر برسانیدوهمچنین باید مواظب ا??رادی که به دنبال شما هستند باشید چون اگر به شما برسند با یک شوک برقی کارتان را میسازند.در نهایت Vector هدیه ای است ارزشمند از سوی Nekii به طر??داران پارکور و تجربه ان خالی از لط?? نیست.

f189543_vector-game.jpg

منبع میهن گیم

از من بهتون نصیحت machinarium و dont starve رو حتما بازی کنید.مخصوصا machinarium که واقعا محشره.لیمبو هم که نیاز یه معر??ی نداره.

من limbo بازی کردم خیلی محشر بود وکتور هم تو اندروید زدم به بدن.این 2 تاییم که گ??تی حتما باید بازی کنم سعید جون.دمت گرم.کلا تو این جور سبک بازیا خیلی دوست دارم.:88:

من limbo بازی کردم خیلی محشر بود وکتور هم تو اندروید زدم به بدن.این 2 تاییم که گ??تی حتما باید بازی کنم سعید جون.دمت گرم.کلا تو این جور سبک بازیا خیلی دوست دارم.:88:

چاکرم محمدرضا جون.حتما machinarium رو بازی کن چون مغزت از زیبایی این بازی سوت میکشه.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...