saeed kratos Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 دوره Crunch یکی مقاطع مخو?? و ترسناکی است که هر بازیساز در روند توسعه بازی با آن رو به رو می شود . در دوره Crunch سازندگان باید کی??یت نهایی پولیش محصول را به حد مورد انتظار برسانند و در این دوره ساعاتی زیادی از زمان خود را صر??ا صر?? بهتر کردن محصول می کنند . در دوره Crunch سازنده ها صر??ا در حال بهتر کردن محصول هستند و ممکن است بارها برای ارتقا یک بخش کدنویسی های خسته کننده ای را انجام دهد و معمولا این کار تنها برای بهبود کی??یت نسخه نهایی است و ممکن است برخی از استودیو ها چندان تاکیدی بر روی آن نداشته باشند . با این وجود دوره Crunch برای تمامی بازیسازان من??ی و مخو?? نیست . Max Dyckhoff از برنامه نویسان ارشد استودیو Naughty Dog زمان زیادی از وقت خود را به طور ??شرده برای ارتقا کی??یت تریلر E3 عنوان Uncharted 4 و بازی The Last Of Us قرار داده است تا نتیجه نهایی چیزی شود که همه را تحت تاثیر قرار دهد . Max Dyckhoff در دوران Crunch بازی The Last Of Us و تریلر E3 بازی Uncharted 4 چالش ??راوانی را داشت . از یک سو تمرکز او باید بر روی کارش می بود و از سوی دیگر او باید به امور خانواده اش نیز رسیدگی می کرد اما سیاست و جو حاکم بر Naughty Dog به او اجازه داد تا هم مراقب The Last Of Us باشد و هم مراقب دختر کوچکش و اینکار با پشتیبانی و همکاری سایر کارکنان Naughty Dog هموار شد . Max Dyckhoff پیرامون این موضوع در بلاگی اعلام کرد : " من و سایر همکارانم دوره crunch را پشت سر می گذاریم زیرا عاشق آن هستیم که تمام تلاش خود جهت بهبود اوضاع بازی و رقم زدن یک تجربه بی نقص برای شما را مهیا کنیم . من می خواهم در حال حاضر داستانی کوتاه از روند ساخت The Last Of Us را به اشتراک بگذارم که به من کمک کرد که این دوره را کاملا تحمل کنم و زمان توسعه برای من و سایر همکارانم بسیار شاد و لذت بخش باشد . خانواده سه ن??ره ما در زندگی یک برنامه مشخص با عنوان 2-2-5-5 را دارد . روز های دو شنبه و سه شنبه همسر من باید از دختر ما "کامی" مراقب کند و کارهای او را انجام دهد و روزهای چهارشنبه و پنج شنبه نیز من باید مراقب او باشم و روزهای جمعه ، شنبه و یک شنبه همه با هم هستیم . این یعنی من در روزهای چهار شنبه و پنج شنبه و در حین روند توسعه The Last Of Us مجبور بودم ساعت 5 بعد از ظهر محل کار را ترک کنم و دخترم را از مدرسه به خانه ببرم . این روند در دوران crunch نیز ادامه داشت و من با سختی زیاد آنرا تحمل می کردم و البته ساعت بسیار خوبی را در کنار همکارانم داشتم زیرا آنها به من برای پشت سر گذاشتن این دوره کمک کردند . نکته جالب این است پس از گذشت 9 ماه هنوز هم من احساس می کنم هیچ نیازی به متوق?? کردن کارم ندارم . پس از هر دوره crunch که من تجربه کردم که تقریبا در روند پروژه چهار بار ات??اق آ??تاد من تا یکی دو ه??ته بیشتر شبیه یک مرده متحرک بودم . کسل ، خسته روحی و روانی و نیازمند یک روز تعطیل برای استراحت بودم . پس از پایان دوران توسعه The Last Of Us من احساس ??وق العاده ای داشتم . زیرا من دیگر می توانستم بخش زیادی از وقتم را با دخترم بگذرانم ، می توانستم در خانه آشپزی کنم ، می توانستم همراه با دوستانم باشم ، می توانستم همره با خانواده ام به سینما بروم و ??یلم تماشا کنم و در این زمان بود که احساس بی نظیری داشتم و احساس می کردم یک ??رد سالم در جامعه هستم نکته ??وق العاده در مورد Naughty Dog این است که آنها کاملا شرایط مرا درک می کنند و به آن احترام می گذارند . گاهی اوقات من در حال بحث های عمیق و مهمی با بروس ، ایوان و سایر همکاران بودم و ناگهان به ساعتم نگاه می کردم و در این لحظه متوجه میشدم که زمان تعطیل شدن مدرسه دخترم است . در همین لحظه به آنها می گ??تم که باید بروم دنبال "کامی" چون مدرسه اش تعطیل شده است و آنها بدون هیچگونه واکنشی کاملا به این تصمیم احترام می گذاشتند حتی اگر ما در میان بحث مهمی قرار داشتیم . این مسئله و این جو صمیمی در تمام استودیو حاکم بود . من گاهی اوقات عذاب وجدان می گر??تم چون بدلیل مشکلات خانوادگی نمی توانستم زمان بیشتری را برای کار با همکارانم بگذرانم اما در هر صورت این تعامل و این موضوع باعث شد که یک تعادل سالم در زندگی من حاکم باشد . من سعی می کردم همیشه به بهترین شکل در اختیار کار و خانواده ام باشم و هر روز اصلاح می کردم و به با بهترین تیپ به محل کار می ر??تم ! در نهایت لط??ا به یاد داشته باشید که تحمل دوره Crunch کاملا به انتخاب خود من بوده است . زیرا من عاشق پروژه ای هستم که داریم بر روی آن کار می کنیم و دوست دارم کی??یت آن نیز ا??زایش پیدا کند " تجربه Max بدون شک جالب است و نکته جالب تر ??ضا و جو حاکم بر استودیو Naughty Dog است که باعث می شود تمام کارمندان با علاقه قراوان کار خود را انجام دهند . نظر شما در این مورد چیست ؟ منبع پردیس گیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now