ghost mahdi Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 گوشیم ترکید داشتم باهاش کار میکردم خاموش شد بعد روشنش کردم دوباره خاموش شد بعد دوباره روشن شد همین جوری هی ادامه میده گوشیم xperia tx هست آندروید 4.3 تروخدا کمک لط??ا Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 سلام. اول اون دو تا اسپم رو پاک کن.(مثلا شما کاربر پیشر??ته هستی!!!) با ??لش تول یه رام رسمی نصب کن ببین درست میشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 خب داداش باتری رو جدا کن تا کلا خاموش شه، آخرین ورژن نرم ا??زار ??لشتول رو دانلود کن، وقتی نصب کردی برو تو محل نصب برنامه، تو ??ولدر drivers تمام درایور هارو نصب کن(همرو تیک بزن). آخرین رام گوشیتو دانلود کن(با آخرین بیلد نامبر). اینارو گر??تی اطلاع بده باقیشو بت بگم، ??قط بک اپی چیزی داری انجام بده همه چیت پاک میشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 خب داداش باتری رو جدا کن تا کلا خاموش شه، آخرین ورژن نرم ا??زار ??لشتول رو دانلود کن، وقتی نصب کردی برو تو محل نصب برنامه، تو ??ولدر drivers تمام درایور هارو نصب کن(همرو تیک بزن). آخرین رام گوشیتو دانلود کن(با آخرین بیلد نامبر). اینارو گر??تی اطلاع بده باقیشو بت بگم، ??قط بک اپی چیزی داری انجام بده همه چیت پاک میشه. مشکل ایمکه گوشی بالا نیماد ??قط تو همون خط ها هستند 3 تا هی میرن میان گیر میکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 مشکل ایمکه گوشی بالا نیماد ??قط تو همون خط ها هستند 3 تا هی میرن میان گیر میکنه منم نگ??تم کاری با گوشی بکن، باتری رو درار. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 منم نگ??تم کاری با گوشی بکن، باتری رو درار. میگین بک اپ بگیرو میگم Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 میگین بک اپ بگیرو میگم حواسم نبود، حالا از این به بعد همیشه از کانتکت هات بک داشته باش چون همیشه لازمن. ??علا اون کارا رو بکن، نگران هم نباش. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 دوست عزیز الان من نمیتونم اون ??ایلو دانلود کنم ??ردا من میتونم مزاحمت بشم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 اره داداش هستم، دانلود کردی بگو. شب بخیر Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 اره داداش هستم، دانلود کردی بگو. شب بخیر ببخشید زحمت میدم بهتون شب شما هم بخیر دوست عزیز:93: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 (edited) مهدی این آخرین ورژن ??لش تول ?????? ???? flashtool-0.9.16.0-windows این رام خاور میانه i 9.2.A.0.295 دانلود اینم نحوه نصب رام: نحوه ??لش رام های FTF توسط نرم ا??زار Flash Tool 1- ??ایل رام FTF در مسیر زیر قرار دهید: C:\Flashtool\firmwares 2- نرم ا??زار Flash Tool را اجرا کنید، پنجره زیر باز می شود: 3- برروی گزینه Flash کلیک کنید (در تصویر بالا مشخص شده است) 4- در پنجره باز شده گزینه FlashMode را انتخاب و OK کنید: 5- حال با پنجره زیر مواجه می شوید: همان طور که می بینید،رام FTF که به ??ولدر Firmware منتقل کرده اید، در این پنجره قابل مشاهده است. 6- در قسمت Select Firmware با نشانگر موس یکبار روی اسم رام کلیک کنید تا به رنگ آبی در آید. ( در حالت انتخاب قرار گیرد ) 7- حال در قسمت Firmware Content محتویات ??ایل FTF نمایش داده می شود. 8- در قسمت wipeمی توانید انتخاب کنید که قبل از نصب رام چه ??رایند هایی انجام شود. معمولا برای انجام آپدیت های سنگین مثل ارتقا از GB به ICS توصیه اکید می شود که هر سه گزینه را تیک بزنید. با اینکار data و...پاک می شوند. 9- در قسمت exclude می توانید انتخاب کنید که کدام یک از ??ایل های رام ??لش نشوند. از این قسمت به ندرت است??اده می شود و معمولا زمانی که ارتقا سبک انجام می شود، می توان از آن به دلخواه است??اده کرد. 10- حال شما تنظیمات لازم را انجام داده اید، نوبت به ??لش رام می رسد. در پنجره قبلی بر روی OK کلیک کنید. 11- حال پنجره زیر باز می شود که از شما می خواهد گوشی خود را در حالت FlashMode به PC وصل کنید. 12- گوشی را خاموش کنید. 13- کابل USB را به گوشی وصل کنید. 14- در حالی که کلید Vol Down را گر??ته اید، سر دیگر کابل را به PC وصل کنید. 15- پس از شناسایی گوشی، عملیات نصب آغاز می شود. 16- پس از تکمیل شدن ??رآیند نصب، گوشی را از PC جدا و روشن نمایید. Edited June 17, 2014 by iman0013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 خیلی ممنون ایمان جان بابت کمک ولی در نصب این آپدیت گوشیم باید خاموش باشه؟باطری توش باشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 خیلی ممنون ایمان جان بابت کمک ولی در نصب این آپدیت گوشیم باید خاموش باشه؟باطری توش باشه؟ بله.طبق آموزش باید گوشیو به حالت flash mode ببری. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 بله.طبق آموزش باید گوشیو به حالت flash mode ببری.دستت درد نکنه ایمان جان و آقای ps-lord ??قط امکانش نیست گوشی به ??نا بره؟:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 LT29_9.2.A.0.295_MEA Mena Arabic (1266-3325).ftf این واسه عربستانه که!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 LT29_9.2.A.0.295_MEA Mena Arabic (1266-3325).ftf این واسه عربستانه که!!!! مشکلی نداره.خاورمیانه است! دستت درد نکنه ایمان جان و آقای ps-lord ??قط امکانش نیست گوشی به ??نا بره؟:huh: نه اصلا.من و اقای ps_lord انواع مختل?? گوشی های سونی رو ??لش زدیم.هیچ مشکلی نبوده.:93: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 واسه من آخرین آپدیتی که تو نا??یکیشنام بود این نبودش من الان 4.3 دارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 ایمان جان آپدیت من این بود که تو سایت xperian گذاشته اینو دانلود کنم؟۹٫۲٫A.1.205 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 من گوشیم روت نیستا!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 گوشیم روت نیست مشکلی نیستش که ایمان؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 ایمان جان آپدیت من این بود که تو سایت xperian گذاشته اینو دانلود کنم؟۹٫۲٫A.1.205 هر کدومو دوست داری نصب کن من گوشیم روت نیستا!! لازم نیست. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 هر کدومو دوست داری نصب کن لازم نیست. پس ر??تم نصبش کنم ممنون:93: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 ایمان ??ایلاش چند تاست اصلا ftf نیست چه کنم؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 امکان نداره عکس بذار Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost mahdi Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 امکان نداره عکس بذار ب??رما از سایت xperian گر??تم : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now