Jump to content
انجمن پی سی دی

مشکل در اکانت psn

Recommended Posts

سلام.

همونطور که میدونید من دستگاهم کپی خورش پریده بود و نمیتونستم باهاش بازی کنم.

حالا درست شده اما یه یه مشکلی هست:

وقتی با اکانت قبلیم میخوام به PSN وصل شم میگه:

Your account hass been bannd or suspended.

وقتی که از تو سایت PSN میخوام وصل شم میگه:

Your account is suspended.

حالا من چیکار کنم؟ میخوام با ID قبلیم آنلاین بازی کنم، چون کلی امتیاز تو Uplay جمع کرده بودم... :-_-::-_-::-_-::crying::crying::crying::crying:

آخه چرااااااااااااا؟

یعنی همه امتیازام پرید؟؟؟؟

سلام،بله با بن شدن اکانت همه ترو??ی ها هم میپرن و دیگه نمیشه تو هیچ اکانتی منتقل کرد.

ایمان جان میشه بگی چه کنیم که بن نشیم؟

الان که بن شدی دیگه!!!

ولی !!!!!!! این نکات برای جلو گیری از بن شدن شدیدا تاکید میشه !!!!!!!

1- بلک آپس 2 ممنوع(تویه تمامی کال آ?? ها ??قط این کال آ?? مشکل بن داره)

2- در حالت آنلاین وارد مولتیمن یا هر برنامه ی کپی نشی

3- با 1 دیسک اوریج تمام بازی های تویه هارد کنسولت رو آنلاین بازی نکنی(حتی 2 تا)(این مورد با است??اده از Sen Enabler مشکلی نداره)

4- در حالت آنلاین از چیت گیم است??اده نشه

5- دانلود نکردن بازی های بخش Free To Play استور (مثل :مولتی پلیر آنچارتد 3 ، Dust 514)

6- است??اده نکردن از کد مسیج هایی که از طر?? سونی ،مستقیما رویه کنسولتون میاد(مسیجی که میگه این پیام رو به تمام ??رند هات ارسال کن،50 دلار بهت میدیم)

7- مولتی من رو کلا از سیستم پاک کنید و با Multi Man Stealth بازی رو انتخاب کنید.

8-به هیییییییییییییییییییییچ عنوان از Spoofer است??اده نکنید((( بنده اصلا از Spoofer است??اده نمیکنم . چه اسپو??رهای ??رعی چه اسپو??ر Sen Enabler )))

9-??قط از کاستوم ??ریمورهای است??اده کنید که امتحانشونو پس دادن

10-اگر سونی OFW رلیز کرد تا اومدن کاستوم جدید صبر کنید و آنلابن نشید چون مجبورید با Spoofer کار کنید...اگر هم خاستید آنلاین بشید حتما یک آکانت جدید بسازید و با اون آنلاین بشید و تا اومدن کاستوم ??ریمور جدید صبر کنید. البته اگه آکانت قبلی واستون مهمه و نمیخاید بن بشه.

آخه چه ربطی داره؟

من تا قبله اینکه دستگاهم کپی حورش بپره باهاش Assassins Creed آنلاین بازی میکردم. تازه من Console ID یم بن نشده، دارم میگم اکانتم مشگل داره. من تو این مدت اصلا دست به کنسول نزدم پس چرا اکانتم پریده؟

Edited by mpjl

بعدشم من تو سایت سونی که میرم Sign In شم ??قط میگه:

Your Account is Suspended. If the problem persists, please contact Customer Services.

پس میبینی که بن نشده.

(ترجمه: اکانت شما موقتا بسته شده است. اگر مشکل برطر?? نشد، به سرویس مشتریان گزارش دهید)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...