saeed kratos Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 ببینید و خودتون قضاوت کنید.بالاخره یه ادم سالم و با معر??ت که برترین بازیکن دنیاست باید هم با یه ادمی که هرروز یه پرونده ی ??ساد مالی براش باز میشه و دیگه واقعا خودشو گم کرده یه ??زقی بکنه.دلم برای اون بچه کباب شد. [ATTACH=CONFIG]9322[/ATTACH] Download diferent ronaldo Mesi kodankan mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 حالا ??کر کنم مسی حواسش نبود . ولی دلم برای بچه کباب شد . کار رونالدو هم که در برخورد با هواداران حر?? نداره . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 من دیگه حر??ی ندارم. شما اصن بقیه ??یلمو دیدین؟؟ مسی وقتی با همه داورا دست داد اومد سمت همین کوچولو ها که باهاشون میان تو زمین که یه تپل تازه بهش گ??ت اون یارو اومده. اصن این ??یلم 3.4 ثانیه قبلشم ببینین طر?? تا اخرین لحظه که مسی بیاد جلو تو یه ص?? اونطر?? تر بود (جایی که بچه ها باید با تیم بوسنی بیان تو)تا مسی با اولین داور دست داد اینم ظاهر شد دستشو دراز کرد. ولی حرکت رونالدو هم شایسته تقدیر بود من بودم به یه ن??ر امضا میدادم میدیدم دارن هی میان ن??ری یه چک زیرگوششون. مگه الکیه!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 یه روز مسی به رونالو میگه خدای ??وتبال منو ??رستاده تا به همه ??وتبال یاد بدم رونالدو یه نگاه به مسی میکنه و میگه:::::یادم نمیاد من کسی رو ??رستاده باشم:369215r4400g440y::369215r4400g440y::369215r4400g440y::78::icon_346[1]::78::confetti::11::88:مسی خیت شد لوووووووول Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 آقا عجب آدم .......هست این مسی بچه بنده خدا داشت گریش میگر??ت باز این.....با کریستین مقایسه کنید:cursing::cursing::81: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 من دیگه حر??ی ندارم. شما اصن بقیه ??یلمو دیدین؟؟ مسی وقتی با همه داورا دست داد اومد سمت همین کوچولو ها که باهاشون میان تو زمین که یه تپل تازه بهش گ??ت اون یارو اومده. اصن این ??یلم 3.4 ثانیه قبلشم ببینین طر?? تا اخرین لحظه که مسی بیاد جلو تو یه ص?? اونطر?? تر بود (جایی که بچه ها باید با تیم بوسنی بیان تو)تا مسی با اولین داور دست داد اینم ظاهر شد دستشو دراز کرد. ولی حرکت رونالدو هم شایسته تقدیر بود من بودم به یه ن??ر امضا میدادم میدیدم دارن هی میان ن??ری یه چک زیرگوششون. مگه الکیه!!!! من بقیشو ندیدم ولی انصا??ا خیلی بچه رو سوزوند.خوشم میاد که ادم منطقی هستی. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 یه روز مسی به رونالو میگه خدای ??وتبال منو ??رستاده تا به همه ??وتبال یاد بدم رونالدو یه نگاه به مسی میکنه و میگه:::::یادم نمیاد من کسی رو ??رستاده باشم:369215r4400g440y::369215r4400g440y::369215r4400g440y::78::icon_346[1]::78::confetti::11::88:مسی خیت شد لوووووووول :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 آقا عجب آدم .......هست این مسی بچه بنده خدا داشت گریش میگر??ت باز این.....با کریستین مقایسه کنید:cursing::cursing::81: خیلی دلم برای بچه سوخت.دستشو همینطوری روی هوا نگه داشته بود وقتی مسی ر??ت.رونالدو خیلی ر??تار خوبی با هواداراش داره.البته کاظم میگه این ??یلمه ادامه داره و بعدش میاد دست میده ولی دیگه خیلی ??ایده نداره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhossein Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 خیلی دلم برای بچه سوخت.دستشو همینطوری روی هوا نگه داشته بود وقتی مسی ر??ت.رونالدو خیلی ر??تار خوبی با هواداراش داره.البته کاظم میگه این ??یلمه ادامه داره و بعدش میاد دست میده ولی دیگه خیلی ??ایده نداره. سعید جان زیاد ضد مسی هستی ها! خب باشه رونالدو گل و بلبل! دیگه همش به مسی بد و بیراه نگو!:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 سعید جان زیاد ضد مسی هستی ها! خب باشه رونالدو گل و بلبل! دیگه همش به مسی بد و بیراه نگو!:tongue: حسین جان میشه بد وبیراهی که گ??تم رو بگی کجاست.من اصلا نمیخواستم راجع به این موضوع حر?? بزنم چون یه سری از بچه ها شاید ناراحت شن ولی انتظار نداشته باش وقتی بعد از باخت پرتغال میان هر چی لیاقت مسیه به رونالدو میگن منم چیزی نگم.به هر حال ??وتباله و طر??داری.بد وبیراه گ??تن به مسی هم خیلی حال میده.کل کل همینه دیگه.البته تا وقتی از ادب خارج نشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhossein Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 حسین جان میشه بد وبیراهی که گ??تم رو بگی کجاست.من اصلا نمیخواستم راجع به این موضوع حر?? بزنم چون یه سری از بچه ها شاید ناراحت شن ولی انتظار نداشته باش وقتی بعد از باخت پرتغال میان هر چی لیاقت مسیه به رونالدو میگن منم چیزی نگم.به هر حال ??وتباله و طر??داری.بد وبیراه گ??تن به مسی هم خیلی حال میده.کل کل همینه دیگه.البته تا وقتی از ادب خارج نشه. آره کل کل حال میده ولی باید مراقب باشیم با هر عضوی کل کل نکنیم چون هر کسی ظر??یت اینو نداره! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 آره کل کل حال میده ولی باید مراقب باشیم با هر عضوی کل کل نکنیم چون هر کسی ظر??یت اینو نداره! exactly........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now