edzio Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain در E3 نمایشی خیره کننده داشت و بسیاری را مجذوب خود کرد. در مصاحبه ای که کارگردان این عنوان Hideo Kojima با IGN داشته است دلایل خود را برای تاکید بر شخصیت Snake اعلام کرده است. ایشان در این باره گ??تند: من می خواهم بازیباز را در موقعیتی قرار دهم که این شخصیت را درک کند؛ بازی را جور خاصی تجربه کند؛ متوجه شود چه ات??اقی برای Snake می ا??تد و با آن زندگی کند به طوری که داستان بازی ملکه ذهنشان شود. من نمی خواهم کاربران به جای شخصیت “Snake The Bad Guy??? بازی کنند؛ نمی خواهم ??کر کنند که در حال بازی شخصیت من??ی بازی هستند. من دوست دار کاربران شاهد راهی باشند که این شخصیت در پیش می گیرد؛ شاهد انتقامی باشند که او به دنبالش است؛ شاهد از پا در آمدن او در این راه باشند. او ادامه داد: من دوست دارم مردم این زنجیره ات??اقات را با Snake تجربه کنند و با آن در آمیخته شوند. تمامی ات??اقات بازی با ??کر کنار هم چیده شده اند پس باید کاربران با دقت به این ات??اقات توجه کنند و آن ها را تجربه کنند. همچنین کارگردان بازی در رابطه با مرگ دردناک Paz در Ground Zero گ??ت: این دقیقا همان Phantom Pain است؛ دردی که هر روز بر شدت آن ا??زوده می شود و این درحالی است که همه ات??اقات در انجامند. این دقیقا چیزی است که در Phantom Pain ات??اق می ا??تد؛ دردی که عطش انتقام را در دل زنده می کند. Kojima هنوز هیچ حر??ی در رابطه با تاریخ بازی جز “۱۹۸۴″ نزده است! البته می دانیم که بازی در سال ۲۰۱۵ برای Xbox One، PS4، Xbox 360، PS3 و طبق شایعات برای PC منتشر خواهد شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 یکی به من بگه این اسنیک کیه ؟ شخصیت اصلی بازی یا شخصیت مقابل ؟ اصلا چه کاره ی تو بازی ؟ از سری چندم بازی هست ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 یکی به من بگه این اسنیک کیه ؟ شخصیت اصلی بازی یا شخصیت مقابل ؟ اصلا چه کاره ی تو بازی ؟ از سری چندم بازی هست ؟ از همون اولین نسخه متال گیر هستش.شخصیت اصلیه.??قط تو نسخه 2 یعنی liberty son یه مرحله اولش ??قط بود و مراحله بعدیشو باید با رایدن (riden) میر??تی.اصلا یه متال گیره و یه اسنیک.خیلی شخصیت منحصر به ??رد و باحالی داره. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 یکی به من بگه این اسنیک کیه ؟ شخصیت اصلی بازی یا شخصیت مقابل ؟ اصلا چه کاره ی تو بازی ؟ از سری چندم بازی هست ؟ سلام،شما باید یک بار داستان کامل این بازی رو بخونید،این بازی داستانش خیلی بزرگه و تو یه پست نمیشه گ??ت. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now